• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  200 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634754862

A férfiasság kézikönyve

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  200 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634754862

A férfiak állítólag roppant egyszerűen működnek. Lukra játszanak, és folyton csak azon jár az eszük. Míg a nők magazinokból, blogokból, coachoknál, terapeutáknál igyekeznek kideríteni, mi akadályozza őket a felszabadult szeretkezésben, a férfiak egyszerűen teszik, amit tenniük kell. Hiszen a szex olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni… Vagy mégis?

Hummel Zsolt intimitásgourmet szerint saját szexualitásunkat, rejtett, egyedi vágyainkat egy életen át kellene tanulnunk. Sokszor abba a hibába esünk, hogy azt hisszük, a szex mindenre megoldás: ha lezavartuk, megszabadulunk a stressztől, rendbejön a párkapcsolatunk, és még az egészségünkre is jó hatással van. A valóságban azonban gyakran több frusztrációt okoz, mint örömet, előfordul, hogy unjuk, kötelességszerűen csináljuk, sérülünk általa, és fogalmunk sincs, mivel lehetne feldobni.

Mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazán jó legyen a szexben? Mitől válik egy férfi valódi férfivá, erős, magabiztos és gyengéd, ajándékozásra, de befogadásra is képes, érzéki lénnyé? Hummel Zsolt azt vallja, hogy az igazi beteljesüléshez nem pózok, technikák és az orgazmus hajszolása vezet el, hanem türelem és jelenlét a másik mellett. A férfiasság kézikönyve szókimondó, pikáns és praktikus: nemcsak az elménk felszabadításában segít, de hasznos tanácsokkal is ellát, és egymásra épülő gyakorlatok sorával kalauzol végig a tudatos férfi útján.

További ajánlatunk

Így erősítsd az önértékelésed
borító: Így erősítsd az önértékelésed>
2 299 Ft
Légy úrrá a szorongásodon!
borító: Légy úrrá a szorongásodon!>
2 399 Ft
100 mondat, amely megváltoztatta az életemet
borító: 100 mondat, amely megváltoztatta az életemet>
2 190 Ft
A terápia ajándéka
borító: A terápia ajándéka>
2 590 Ft
Kamasznak lenni
borító: Kamasznak lenni>
2 290 Ft
Ébreszd fel a benned rejlő géniuszt
borító: Ébreszd fel a benned rejlő géniuszt>
2 480 Ft
Kapcsolatok szivárványa
borító: Kapcsolatok szivárványa>
1 990 Ft
A boldog szerelem aranyszabályai
borító: A boldog szerelem aranyszabályai>
1 490 Ft

Hasznos holmik