• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  56 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635701247

Baljós álmok

novella

 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  56 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635701247

Elfeledett ​sorsok novelláskötet – Öt szereplő, akinek a története még csak most kezdődik

Anne L. Green 2015-ben talált rá az írás széles országútjára. Azóta számos váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regénye jelent meg, melyekben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. Ahogy azt már a rá talált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést.
Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Olyan történeteket alkot, melyek a rohanó, kapkodó világunkban nyomott hagy a lelkekben. Ennek okán az olvasói gyakran teszik fel neki a kérdést: De mi lett az elfeledett mellékszereplők sorsa?
Megannyi lezártnak tűnő történet, mely tovább mozgatja az olvasó fantáziáját, aki válaszokat keresve alig várja, hogy elmerüljön egy újabb Anne L. Green könyv lapjai között. Éppen ezért az írónő az olvasói kérésére csokorba szedte az Elfeledett sorsok novellásköteteit, melyek rövid szösszeneteket rejtenek és betekintést engednek a szót követelő szereplők életébe.
Amennyiben nem olvastál még Anne L. Green regényt, de belekóstolnál az írónő pikáns párbeszédekben, fülledt szenvedélyben, váratlan fordulatokkal spékelt akciókban gazdag stílusában, jó kötetet vettél a kezedbe.

A Baljós álmok című kötetben a Biztos menedék-sorozat szereplői: Julie, Agnes, Aaron, Tammy sorsának alakulását követheted nyomon, illetve részese lehetsz Jack és Will nyomozó párosának egy újabb kalandjának. Ha a rövid történetek neked is elnyerték a tetszésedet, keresd az Elfeledett sorsok további köteteit is, a Csábító vallomásokat, a Bűnös gondolatokat, a Pillanatnyi reményt, a Pokoli bizsergést és a Titkok előszelét.

További ajánlatunk

Tiltott szenvedély
borító: Tiltott szenvedély>
1 990 Ft
A legfényesebb csillag az égen
borító: A legfényesebb csillag az égen>
3 299 Ft
Rád találok
borító: Rád találok>
2 999 Ft
Közelgő tavasz
borító: Közelgő tavasz>
2 790 Ft
Túl közel hozzád
borító: Túl közel hozzád>
1 999 Ft
Minden és a hold
borító: Minden és a hold>
1 990 Ft
Hogyan fogjunk márkit
borító: Hogyan fogjunk márkit>
1 590 Ft
Valahol mélyen a szívemben
borító: Valahol mélyen a szívemben>
590 Ft

Hasznos holmik