• KIADÓ:
    Park Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    288 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • ISBN:
    ISBN 9789633557624

Graphisoft 2.0

A generációváltás drámái

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Park Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    288 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • ISBN:
    ISBN 9789633557624

Bojár Gábor 2005-ben megjelent GRAPHI-sztori című könyve a vállalkozói karrier élvezetes izgalmairól szólt, egy lelkesedéssel és szenvedéllyel teli életszakaszról, mely sokak számára bizonyult inspiráló olvasmánynak, és nagyban hozzájárult a magyarországi vállalkozói kultúra fejlődéséhez is.
A Graphisoft 2.0 azokhoz szól, akik az első buktatókon túljutva a növekedés fájdalmaival kénytelenek szembenézni. A szerző a folytatásban inkább a nehézségekre, az elkövetett hibákra fókuszál, arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a hibás döntésekből és gyengeségekből lehet a legtöbbet tanulni.

„Azt szokták mondani, hogy »a csúcson kell abbahagyni«, de én ezzel nagyon nem értek egyet. Akkor kell abbahagyni, amikor látod, hogy innen már más jobban tudná csinálni. És ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy kudarcot vallottál. Más méretben más típusú vezetőre lehet szükség, ezt is szeretném bemutatni ebben a könyvben, arra bátorítva a sikeres vállalkozókat, hogy amikor eljön az ideje, legyen erejük és bátorságuk elengedni az általuk alapított céget.”

“Nem a Hogyan legyünk sikeresek? avagy Miért én voltam mindig a legokosabb? típusú könyv. Bojár Gábor a Graphisoft történetének második, a tőzsdei bevezetést követő számos buktatóval teli történe – tét irigylésre méltó önkritikával és öniróniával meséli el. Teheti, hisz végül ez is sikertörténet lett. Csak más, mint amilyet megszoktunk.” Király Júlia, közgazdász, egyetemi tanár

További ajánlatunk

Az ösztönző állam válságkezelése II.
borító: Az ösztönző állam válságkezelése II.>
2 302 Ft
Tényleg nincs ingyenebéd?
borító: Tényleg nincs ingyenebéd?>
2 799 Ft
A nagy magyar válságkezelés
borító: A nagy magyar válságkezelés>
1 790 Ft
Hogyan működik a bank?
borító: Hogyan működik a bank?>
2 799 Ft
A tornádó oldalszele
borító: A tornádó oldalszele>
3 590 Ft
A Quaestor-ügy
borító: A Quaestor-ügy>
2 390 Ft
Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket?
borító: Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket?>
4 990 Ft
Erdős Tibor – A tudás tartást ad
borító: Erdős Tibor – A tudás tartást ad>
89 Ft

Hasznos holmik