• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  619 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • ISBN:
  ISBN 9789635449705

Az isten háta mögött

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  619 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • ISBN:
  ISBN 9789635449705

C. J. Box, az Edgar Allan Poe-díj nyertese, a The New York Times sikerszerzője egy zaklatott életű rendőr történetét tárja elénk, aki a Yellowstone Nemzeti Parkban túrázó fiát próbálja megmenteni egy kíméletlen gyilkostól.

Cody Hoyt kitűnő, ám alkoholproblémákkal küzdő nyomozó. Nagy küzdelmek árán már két hónapja tiszta, amikor barátját, Hank Winterst összeégve találják egy távoli hegyi házban. Először minden öngyilkosságra utal, és úgy tűnik, a férfi újra az üveghez nyúlt, de Cody jól ismeri Hanket, és tudja, hogy ez lehetetlen. Amikor mélyebbre ás az ügyben, egyre több jel mutat arra, hogy bűncselekmény történt. Miután Hoyt nyomozó szénája – korábbi viselkedése miatt – nem áll túl jól a seriffhivatalban, nem nyomozhat emberölési ügyben, de Codyt semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy megtalálja Hank gyilkosát.

A helyszínen talált nyomok alapján a gyilkos egy sportszerkereskedő lehet, aki turistákat vezet a Yellowstone Nemzeti Park távoli zugaiba. A többnapos, lóháton megtett túrára Cody fia, Justin is elmegy, így a nyomozó kétségbeesve próbál a nyomukra bukkanni, és elkapni a gyilkost, mielőtt beérnek a vadonba. Életre-halálra szóló macska-egér játszma kezdődik, és úgy tűnik, a gyilkos mindig előre tudja a rendőr következő lépését. Cody beveszi magát a vadonba, és megpróbálja megakadályozni, hogy a gátlástalan gyilkos elpusztítsa az egyetlen dolgot, ami még megmaradt számára az életben.

További ajánlatunk

Eltűnt ellenség
borító: Eltűnt ellenség>
2 599 Ft
A kívülálló
borító: A kívülálló>
2 399 Ft
Bűntelenül
borító: Bűntelenül>
2 799 Ft
Senki földje
borító: Senki földje>
3 190 Ft
A lelkek ítélőszéke
borító: A lelkek ítélőszéke>
3 190 Ft
A gyiloktáska
borító: A gyiloktáska>
2 467 Ft
Védtelenül
borító: Védtelenül>
2 390 Ft
Kakukkszó
borító: Kakukkszó>
2 390 Ft

Hasznos holmik