• KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    384 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2022
  • ISBN:
    ISBN 9789635704491

Az ártatlanság vámszedői

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    384 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2022
  • ISBN:
    ISBN 9789635704491

A megrendelők bármit megadnak aberrált vágyaik kielégítésért, miközben ebben a világban a lányok csak eszközök, és az életük egy hajítófát sem ér.

Egy kamaszlány holtteste fekszik a budai társasház lakásának padlóján. Az éjszaka leple alatt, a rendőrség helyett csak Huszti Nimród, a titkosszolgálat elhárítótisztje érkezik a helyszínre. Összekötőjétől azt a feladatot kapta, hogy az árnyékvilágban működő titkos csapatával tüntesse el a bűncselekmény nyomait. Csakhogy a férfit felkavarják a látottak, és az igazságérzete sem hagyja nyugodni, ezért titkos nyomozásba kezd. Tudni szeretné, hogy ki az áldozat, és meg akarja találni azokat, akik felelősek a kislány halálért.

Az első nyomok egy nyomorgó borsodi faluba vezetnek. A környékről és a közeli nevelőotthonból már tucatnyi fiatal lány vált az emberkereskedők áldozatává, a szülők és a nevelők mégis úgy tesznek, mintha semmi különös nem történt volna.

Az egyre kockázatosabbá váló titkos nyomozás szálai budai milliárdosok és befolyásos politikusok köreibe vezetnek.
 
Huszti Nimród a Medúza-krónikák második történetében ismét egy súlyos bűncselekmény nyomába ered. A regény ezúttal a nemzetközi emberkereskedelem és a fiatalkorú lányok szexuális kizsákmányolásának sötét és könyörtelen világába vezeti az olvasót.

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb pszichothriller írója. A Medúza-krónikák című bűnügyi thrillersorozat kötetei nem hiányozhatnak egyetlen krimi- és thrillerkedvelő olvasó könyvgyűjteményéből sem!

További ajánlatunk

48 óra
borító: 48 óra>
4 499 Ft
Halloween és a halál
borító: Halloween és a halál>
1 999 Ft
A nevem: Halál
borító: A nevem: Halál>
2 599 Ft
Törött csontok
borító: Törött csontok>
2 599 Ft
Ne add fel könnyen
borító: Ne add fel könnyen>
2 790 Ft
Elmejáték
borító: Elmejáték>
3 499 Ft
A Kreml jelöltje
borító: A Kreml jelöltje>
2 480 Ft
A belső kör
borító: A belső kör>
1 990 Ft

Hasznos holmik