• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • ISBN:
  ISBN 9789635705016

Maradj ébren!

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2022
 • ISBN:
  ISBN 9789635705016

„Lebilincselő.” – Time Magazine
„Kész adrenalinbomba.” – Publishers Weekly

Ha elalszol, minden emléked a felejtésé lesz.

Liv Reese egy taxi hátsó ülésén ébred. Fogalma sincs, hol van, és azt sem tudja, hogy került oda. Amikor kiteszik a háza előtt, egy vadidegen pár fogadja, amelyik beköltözött a lakásába, ezért Liv kénytelen kint tölteni az éjszakát a hidegben. Amikor megpróbál segítséget kérni, mobiltelefon helyett egy véres kést talál a táskájában. Ekkor veszi észre a kezén található, fekete tintával írt, graffitiszerű üzenetet: MARADJ ÉBREN!

Két évvel korábban a legjobb barátnőjével lakott, randizott, és egy népszerű magazin sikeres újságírója volt. Most viszont teljesen összezavarodott, és nagyon elveszettnek érzi magát New Yorkban, mert a város egyáltalán nem olyan, mint amilyenre emlékszik.

A hírekből tudomást szerez egy gyilkosságról, amelynek helyszínén az áldozat vérével írtak az ablaküvegre. Az üzenet ugyanaz, mint a Liv karján lévő. Mit csinált előző éjjel? Miért nem emlékszik az elmúlt két év eseményeire? Liv egy bűneset közepén találja magát, de hiába próbálja összerakni élete puzzle-darabkáit, nem emlékszik, hogy bármit elkövetett volna. Ám egyvalaki pontosan tudja, mit csinált Liv, és bármit megtenne, hogy elfeledtesse vele… Végleg.

A nemzetközi bestsellerszerző, Megan Goldin ismét egy letehetetlen, csavaros thrillerrel jelentkezik. A több idősíkon játszódó történetében sohasem tudhatjuk, hogy mi következik, továbbá abban sem lehetünk biztosak, mely emlékek vezetnek el minket az igazsághoz.

„Feledhetetlen és magával ragadó!” –  Harlan Coben, New York Times bestsellerszerző
„Egy percre sem lankad az olvasó figyelme.” – Books Beans And Botany

További ajánlatunk

Elnyelte a föld
borító: Elnyelte a föld>
2 999 Ft
Nine Elms réme
borító: Nine Elms réme>
2 599 Ft
Yanna titka
borító: Yanna titka>
899 Ft
Égető titkok
borító: Égető titkok>
2 299 Ft
Hiba nélkül
borító: Hiba nélkül>
2 390 Ft
Gonosz pálya
borító: Gonosz pálya>
2 390 Ft
Vértestvérek
borító: Vértestvérek>
1 980 Ft
Galveston
borító: Galveston>
1 990 Ft

Hasznos holmik