• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  576 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636361006
apple store link google play link

Őrülten, mélyen

Alan Rickman naplói – Emma Thompson előszavával

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  576 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636361006
apple store link google play link

Alan Rickman naplói Emma Thompson előszavával


A Harry Potter-filmekből, az Értelem és érzelem moziváltozatából és az Igazából szerelemből jól ismert Alan Rickman világszerte elismert színészként, fáradhatatlan politikai aktivistaként és az utazás szerelmeseként lép elénk a huszonöt éven át saját és mások szórakoztatására vezetett naplója lapjairól, amely bepillantást enged a kulisszák mögé és Rickman magánéletébe is.


Alan Rickman máig az egyik legkedveltebb színész a világon, számos műfajban. Népszerűsége első filmes szerepe, a Drágán add az életed aljas Hans Grubere óta töretlen, tart Perselus Piton bonyolult alakjának megformálásán át és még tovább. Méltóságteljes alakja, sztentori hangja és a valamennyi szerepében megmutatkozó szellemessége belopja magát a nézők szinte minden korosztályának a szívébe.


Tehetsége azonban nem csupán a színészetben mutatkozott meg. A film- és színházrajongók, valamint a memoárok szerelmesei nagy élvezetet lelhetnek abban az „anekdotikus, leleplező, szellemes, bennfentes és kifejezetten kendőzetlen” írásmódban, amellyel Rickman a hétköznapi és a különleges dolgokat elénk tárja. Megosztja bölcs gondolatait színházi előadásokról, filmekről, a színjátszás művészetéről, politikáról, barátságokról, szakmai vállalkozásairól és általában az életről.


Az Őrülten, mélyen egy nagy nyilvánosságnak szánt napló, amelyet úgy olvashatunk, mintha Rickman egy közeli barátjával csevegne a jelenlétünkben.


További ajánlatunk

Zuhanás
borító: Zuhanás>
3 499 Ft
Keleti 100
borító: Keleti 100>
3 708 Ft
Irodalomtudós a kultúrharcban
borító: Irodalomtudós a kultúrharcban>
1 990 Ft
Az utolsó lány
borító: Az utolsó lány>
2 490 Ft
Amíg ti szültetek, én...
borító: Amíg ti szültetek, én...>
2 570 Ft
Gálvölgyi 70
borító: Gálvölgyi 70>
2 590 Ft
Köszönjük, Elnök Úr!
borító: Köszönjük, Elnök Úr!>
1 490 Ft
A provokátor
borító: A provokátor>
1 490 Ft

Hasznos holmik