• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636360986
apple store link google play link

Milliárdos Corisik 3. - A titokzatos

Milliárdos Corisik (Casanova könyvek)

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636360986
apple store link google play link

A Milliárdos Corisik befejező kötete egy hirtelenjében induló kapcsolatról szól, amely akár örökké is tarthat – de csak akkor, ha fény derül mindenre, ami eddig rejtve maradt.

 Amikor Christof az országút mentén találkozik egy gyönyörű autószerelő-lánnyal, rögtön érzi, hogy őket egymásnak teremtette a sors. Azonban a családjának szüksége van rá és különleges képességeire Olaszországban, ahol az évtizedek óta takargatott titkok és árulás következtében mindenüket elveszíthetik. Az édesanyja úgy véli, egy menyasszony jelenléte segíthet elsimítani a dolgokat. De Christof nem akarja a nemrég megismert lányt rögtön belekényszeríteni a családi bonyodalmakba.

 A férfiak mindig találnak valamit McKenna személyében, amit meg akarnak változtatni – a függetlenségét, a sikereit, vagy éppen az illatot, amely a műhelyben töltött napja után érezhető rajta. Ezért aztán, amikor belezúg egy jóképű milliomos srácba, nem hiszi, hogy a kapcsolatuk sokáig tarthat. Az eljegyzésük hamis, ám a közöttük minduntalan fellobbanó tűz nagyon is valóságos – egyszerűen lehetetlen neki ellenállni.

 Ha Christof és McKenna képesek megbízni magukban és egymásban, akkor Olaszország megajándékozhatja őket egy szerelemmel, ami éppoly bensőséges, mint amilyen tüzes. Ha mégsem, akkor nem a kapcsolatuk az egyetlen, amit komoly veszély fenyeget…

További ajánlatunk

Csak a testemen keresztül
borító: Csak a testemen keresztül>
3 999 Ft
Meghalsz a szerelemért
borító: Meghalsz a szerelemért>
950 Ft
A pestis árnyékában
borító: A pestis árnyékában>
2 290 Ft
Az örökös
borító: Az örökös>
1 690 Ft
Egy különleges hölgy
borító: Egy különleges hölgy>
1 490 Ft
A Vipera
borító: A Vipera>
1 990 Ft
Sehol se talállak
borító: Sehol se talállak>
2 290 Ft
A szív titkai
borító: A szív titkai>
1 790 Ft

Hasznos holmik