• KIADÓ:
    Kossuth Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    384 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2023
  • ISBN:
    ISBN 9789636360986
apple store link google play link

Milliárdos Corisik 3. - A titokzatos

Milliárdos Corisik (Casanova könyvek)

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Kossuth Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    384 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2023
  • ISBN:
    ISBN 9789636360986
apple store link google play link

A Milliárdos Corisik befejező kötete egy hirtelenjében induló kapcsolatról szól, amely akár örökké is tarthat – de csak akkor, ha fény derül mindenre, ami eddig rejtve maradt.

 Amikor Christof az országút mentén találkozik egy gyönyörű autószerelő-lánnyal, rögtön érzi, hogy őket egymásnak teremtette a sors. Azonban a családjának szüksége van rá és különleges képességeire Olaszországban, ahol az évtizedek óta takargatott titkok és árulás következtében mindenüket elveszíthetik. Az édesanyja úgy véli, egy menyasszony jelenléte segíthet elsimítani a dolgokat. De Christof nem akarja a nemrég megismert lányt rögtön belekényszeríteni a családi bonyodalmakba.

 A férfiak mindig találnak valamit McKenna személyében, amit meg akarnak változtatni – a függetlenségét, a sikereit, vagy éppen az illatot, amely a műhelyben töltött napja után érezhető rajta. Ezért aztán, amikor belezúg egy jóképű milliomos srácba, nem hiszi, hogy a kapcsolatuk sokáig tarthat. Az eljegyzésük hamis, ám a közöttük minduntalan fellobbanó tűz nagyon is valóságos – egyszerűen lehetetlen neki ellenállni.

 Ha Christof és McKenna képesek megbízni magukban és egymásban, akkor Olaszország megajándékozhatja őket egy szerelemmel, ami éppoly bensőséges, mint amilyen tüzes. Ha mégsem, akkor nem a kapcsolatuk az egyetlen, amit komoly veszély fenyeget…

További ajánlatunk

Az olasz lány
borító: Az olasz lány>
2 999 Ft
Barbibébi
borító: Barbibébi>
2 590 Ft
Káosz a köbön
borító: Káosz a köbön>
3 499 Ft
Te vagy az egyetlen
borító: Te vagy az egyetlen>
1 990 Ft
Szerelemszombat
borító: Szerelemszombat>
1 690 Ft
Keresd a szépet
borító: Keresd a szépet>
2 590 Ft
Karácsonyi lakoma és más történetek
borító: Karácsonyi lakoma és más történetek>
2 290 Ft
Kínzó vágy
borító: Kínzó vágy>
2 390 Ft

Hasznos holmik