• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635707195

Csak még egy perc

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635707195

„Színes karakterekkel teletűzdelt, varázslatos utazás ez a regény.” – Budai Gina írónő

Sosem kellett volna találkozniuk, ám a végzet mást szánt nekik.

Dominique Lemieux nem csak luxusingatlanok értékesítésével szerzett magának hírnevet… A francia felső tízezer köreiben hedonista, szexi agglegényként tartják számon. Habár világéletében habzsolta az élvezeteket, és egész Párizs a lába előtt hever, mégis úgy érzi: valami hiányzik. Fásultságából és a kapuzárási pánik okozta szorongásából csupán az zökkenti ki, amikor hőn szeretett nagymamája egy rejtélyes feladatot bíz rá.

Temesvári Emese álmai sosem voltak nagyratörőek. Csak egy biztos munkára és párkapcsolatra vágyott. Ám az élete egy csapásra összeomlik, amikor fény derül párja hazugságaira. Úgy érzi, változtatnia kell, ezért jelentkezik arra a külföldi álláslehetőségre, amelyhez eddig nem volt bátorsága.

Dominique egy családi ügy miatt érkezik Prágába, Emese pedig azért, hogy felejtsen. A lány szívét összetörték, a férfi pedig női szívek szilánkjain gázol át, mióta az eszét tudja. Egy világ választotta el őket, ám a reptéren útjuk mégis keresztezi egymást. A véletlen találkozás pedig olyan események láncolatát indítja el, mely nem csak kettőjük életét forgatja fel.

Péntek Tünde regényében az „Arany város” macskaköves utcáira kalauzolja az olvasót, ahol egy nagyívű szerelem bontakozik ki a történelem árnyékában. A szenvedélyben és izgalmakban bővelkedő történet egyúttal érzelmi utazásra is invitál, megmutatja, hogyan tanuljuk meg szeretni egymást és elfogadni önmagunkat a hibáinkkal együtt.

További ajánlatunk

A szerelem receptjei
borító: A szerelem receptjei>
1 699 Ft
A barna szemű lány
borító: A barna szemű lány>
1 990 Ft
Megtört szívek kézikönyve
borító: Megtört szívek kézikönyve>
2 590 Ft
Calendar Girl - Január - Február - Március
borító: Calendar Girl - Január - Február - Március>
2 390 Ft
Parázs-sziget
borító: Parázs-sziget>
2 390 Ft
A hazug
borító: A hazug>
1 990 Ft
Darabokra tört szívek
borító: Darabokra tört szívek>
2 999 Ft
Amit csak Ő akar
borító: Amit csak Ő akar>
2 790 Ft

Hasznos holmik