• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635704453

Az igazság arcai

Ígéret - sorozat 2.

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  400 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635704453

„Sienna Cole ezzel a regénnyel felülmúlta önmagát. Rejtelmes és sötét. Borzongtam olvasás közben.”- Ludányi Bettina, író

Mennyit ér az életed?

A Missy Jones-gyilkosság után Nicholas Benning rendezi a sorait, és egy újabb nagyratörő terv megvalósításán dolgozik. Számításait azonban váratlanul keresztülhúzza egy ellenség a múltból, akit egyetlen cél vezérel: a Benning család teljes megsemmisítése. Nicholas megoldhatatlannak tűnő helyzettel szembesül: akár a törvényes, akár a törvénytelen utat választja a fenyegetés elhárítására, mindenképpen veszíteni fog.

Joyce Saunders nyomozó elszántan igyekszik Nicholas közelébe férkőzni, de ezúttal személyes indítéka is van. Amióta a Benningek felbukkantak az életében, úgy érzi, mintha a sors folyamatosan tesztelné az igazságszolgáltatásba vetett hitét. Vajon létezik egyáltalán igazság abban a formában, ahogy látni szeretné? Minél inkább bevonódik az ügybe, annál kevésbé képes már különbséget tenni jó és rossz között, és abban is elbizonytalanodik, hogy ő melyik oldalon áll.

A hajsza kegyetlenebb, agyafúrtabb és véresebb, mint ahogy bármelyikük is képzelte. A kérdés már csak az, hogy képesek-e véget vetni a bosszúhadjáratnak, mielőtt minden elveszne.

Sienna Cole Ígéret-sorozatának második része azokat a szabályokat is felrúgja, amelyek eddig lehetetlennek tűntek. Vérforraló, izgalmas, drámai utazásra invitálja az olvasót a sötétség legmélyebb bugyraiba.

További ajánlatunk

Kirakós
borító: Kirakós>
2 250 Ft
55
borító: 55>
2 799 Ft
Ő kezdte
borító: Ő kezdte>
2 480 Ft
Ne add tovább!
borító: Ne add tovább!>
2 599 Ft
Megsebzett lelkek
borító: Megsebzett lelkek>
2 770 Ft
Vadász
borító: Vadász>
2 290 Ft
Az ötödik merénylő
borító: Az ötödik merénylő>
1 990 Ft
A másik én
borító: A másik én>
2 390 Ft

Hasznos holmik