• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636361815
apple store link google play link

Mókás, hogy kérdezed

Tíz évig szunnyadó parázs

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789636361815
apple store link google play link

Lángra lobbanhat-e az alvó parázs…?

Akkor:

Chani Horowitz, a huszonéves írópalánta élete valahogy megrekedt. Miközben volt évfolyamtársai a „művészképzőről” színvonalas könyvekkel foglalkozhatnak, neki csupán amolyan felszínes feladatok jutnak. Ám egyszer csak megbízzák azzal, hogy készítsen portrét Gabe Parkerről, a filmsztárról, aki nem más, mint az ő egyes számú imádottja a hírességek közül, egyben a legújabb James Bond alakítója.

Chaninek nincs is más vágya, mint megőrizni a hidegvérét, és jól megoldani a feladatot. Ám ami közte és Gabe között történik, az nem várt módon és alaposan felforgatja az életét: az interjú egy szédületes hétvégébe torkollik, ami lázba hozza a bulvárlapokat, és Chani sokkal közelebb kerül Gabe-hez, mint ahogy azt eredetileg tervezte…

Most:

Tíz évvel később, egy brutális válás és jókora adag terápia után Chani ismét Los Angelesben jár, most már sikeres íróként, aki a megvalósult álmait éli. Ám hiába reklámozhatja legújabb esszégyűjteményét vagy online kiadványait, valahogy mindig szóba jön az a bizonyos portré, és felmerül Gabe neve. Ezért aztán Chani PR-csapata felveti, mi lenne, ha újból találkoznának? Chani először nemet akar mondani, szeretne úgy tenni, mintha már rég elfelejtette volna az együtt töltött időt. De az igazság az, hogy valójában nagyon is tudni szeretné, hogy az a bizonyos hétvége vajon ugyanolyan felejthetetlen volt-e Gabe-nek, mint neki… Úgyhogy beleegyezik.

További ajánlatunk

Álszemérem
borító: Álszemérem>
4 499 Ft
Szédítő Balaton
borító: Szédítő Balaton>
3 499 Ft
Törött szárnyakkal
borító: Törött szárnyakkal>
3 999 Ft
Egy nap a parton
borító: Egy nap a parton>
3 499 Ft
Perzsa gyűlölet
borító: Perzsa gyűlölet>
1 990 Ft
Szerelem postafordultával
borító: Szerelem postafordultával>
1 990 Ft
Örökké, holnapig
borító: Örökké, holnapig>
2 290 Ft
Utolsó. Esély.
borító: Utolsó. Esély.>
1 799 Ft

Hasznos holmik