• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635706952

Szeretném, ha szeretnél

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  384 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2023
 • ISBN:
  ISBN 9789635706952

„Édes, romantikus regény, az Idétlen időkig és az Igazából szerelem rajongóinak.” – Jodi Picoult New York Times bestsellerszerző

Egy nap mindörökké?

Gemma Petersnek nincs mire panaszkodnia. Rádiós producerként vált ismertté Los Angeles zenei életében. Legjobb barátnője, Lila tűzbe tenné érte a kezét, és minden este Rex, hűséges labradorja várja otthon.

Azonban mióta rocksztár exbarátja kihasználta őt, hogy lemezszerződést kapjon a rocklegenda apjától, a randizás terén a „zenészt nem" szabályt alkalmazza, ami egyre inkább a „nincs randizás" szabályává válik.

Szóval mikor Gemma egy csütörtök reggel (szó szerint) összefut Jackkel, először azt hiszi, hogy a sors végre megkegyelmezett neki. Elvégre ez a srác aranyos, és valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva déjà vu érzés keríti hatalmába, amikor ránéz a férfire. A lányra egyáltalán nem jellemző, hogy elfelejtene egy fiút, akit megcsókolt, akkor mégis hogyan magyarázza Jack ajkainak álomszerű emlékét az övén?

De ez nem egy átlagos csütörtök. Számukra nem. Valójában hónapok óta újra és újra átélik ezt a napot. És míg Gemmának sejtelme sincs, hogy időhurokban van, addig a fiú minden egyes ismétlésnek kínzó tudatában van. Szerencsére Jacknek van egy elmélete, amivel véget vethet ennek. „Egyszerűen” mielőtt a nap véget érne, csak rá kell vennie a lányt, hogy beleszeressen.

Holly James amerikai írónő egy csipetnyi misztikummal megfűszerezett romantikus regénye garantáltan elvarázsolja az olvasókat. És bebizonyítja, hogy a szerelem időtlen és határtalan.

„Jack elkötelezettsége Gemma iránt melegséggel töltött el.” – Alicia Thompson bestsellerszerző

“Holly James szakértője annak, hogyan fonja össze a romantika, a humor és az önérvényesítés szálait, mindezt a napfénytől áztatott, könnyed varázslattal szikrázó kaliforniai környezetben.” – Ashley Winstead írónő

"Egy diadalmasan bájos könyv!" – Liz Fenton & Lisa Steinke bestsellerszerzők


További ajánlatunk

Jax, a csábító
borító: Jax, a csábító>
4 999 Ft
Hamburg asszonyai 2. - Antonia reménye
borító: Hamburg asszonyai 2. - Antonia reménye>
3 290 Ft
Könyvesbolti karácsony
borító: Könyvesbolti karácsony>
2 499 Ft
Szerelem a múltból
borító: Szerelem a múltból>
3 999 Ft
Az igazság árnyékában
borító: Az igazság árnyékában>
3 499 Ft
Végül hazatalálsz
borító: Végül hazatalálsz>
2 390 Ft
A holnap érintése
borító: A holnap érintése>
1 999 Ft
Édes otthon
borító: Édes otthon>
2 390 Ft

Hasznos holmik