• KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  512 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2024
 • ISBN:
  ISBN 9789636363208

Sorcery of Thorns - Könyvek varázslata

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  512 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2024
 • ISBN:
  ISBN 9789636363208

A mágia az emberek és a démonok közötti alku eredménye. 

Az árva Elisabeth egy könyvtárban nevelkedett, gótikus boltívek, mágikus grimoárok, varázskönyvek között, amelyek suttognak, énekelnek, hörögnek vagy sikoltoznak a polcokon. A legerőszakosabb példányokat vasláncok rögzítik, a drámai jeleneteket kedvelő kötetek olykor groteszk tinta- és bőrszörnyekké változnak, a manipulatívak pedig kísértések suttogó szavaival hálózzák be a gyenge embereket. 

Ebben a veszélyes és baljós világban Elisabeth felügyelő szeretne lenni, mert leghőbb vágya, hogy a könyvtárat és a föld alatti páncélszekrényben őrzött nagy hatalmú könyveket védelmezhesse. A terveit felborítja egy gonosz erő színre lépése, amely arra készül, hogy felszabadítsa minden idők legveszélyesebb grimoárját, az emberiség pusztulását kockáztatva. A különleges lány barátok és támogatók nélkül marad. Gyanakodva tekint a segítségére siető varázslóra és szolgájára, hiszen a mágia eredendően gonosz, és azok, akik gyakorolják, gonosz tettek végrehajtására is képesek. Hamarosan megkérdőjelezi mindazt, amit tanítottak neki varázslókról, könyvtárakról, a mágia félelmetes és egyben lenyűgöző univerzumáról.

A szerelmi szálat sem nélkülöző, kalandos, romantikus fantasy főhősei a tizenhét éves Elizabeth és a tizennyolc éves, de máris nagy varázserővel bíró Nathaniel. A nagyon sajátságos varázsvilágot bemutató, igényes regény a high fantasy iránt rajongó minden korosztálynak izgalmas szórakozást nyújt.

További ajánlatunk

A boszorkány szíve
borító: A boszorkány szíve>
2 980 Ft
Sorsok tükre
borító: Sorsok tükre>
1 990 Ft
Lelkek emlékezete
borító: Lelkek emlékezete>
4 980 Ft
Viharvadászok
borító: Viharvadászok>
1 000 Ft
A mágia dialada
borító: A mágia dialada>
1 990 Ft
Assassin's Creed: Az istenek végzete
borító: Assassin's Creed: Az istenek végzete>
2 290 Ft
Vadhajtás
borító: Vadhajtás>
1 990 Ft
Lány a kötélen
borító: Lány a kötélen>
1 990 Ft

Hasznos holmik