• ISBN:
  ISBN 978-963-9973-85-5
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Mónika
 • KIADÓ:
  Geopen Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  299

Amikor a hűségesek hűtlenkednek

Hogyan lehet két ember között választani

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 978-963-9973-85-5
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Mónika
 • KIADÓ:
  Geopen Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  299
"A harmadik felbukkanása a párkapcsolatban ahhoz hasonlítható, mint amikor az ember egy üres borospohárral a kezében összetalálkozik valakivel, akinek a kezében egy üveg bor van.” A már nálunk is ismert pszichiáter, párterapeuta több száz olyan férfival és nővel beszélgetett, akik előre megfontolt szándék nélkül keveredtek titkos viszonyba, és életük fenekestül felfordult.

Mi a teendő, amikor a hűtlenség rányomja bélyegét mindennapjainkra? – kérdezte tőlük Mira Kirschenbaum, s kérdezi most is az „Amikor a hűségesek hűtlenkednek” című könyvében. A szerző 17 féle típusú viszonyt mutat be – mint például a véletlent, a bosszúállót, az egyéniséget kibontakoztatót, az elterelőt, a házasságot felmelegítő viszonyt –, amelyek közül mindenki megtalálhatja a helyzetére illőt. A terapeuta arra biztat, hogy őszintén válaszoljunk a legalapvetőbb kérdésekre: Mi hiányzik a jelenlegi kapcsolatból? Hogy lehet dönteni két ember között?
Miközben végigvezet társkapcsolataink és érzelmi életünk tisztázásának hat szintjén, valódi támogatást nyújt azoknak a nőknek és férfiaknak, akik a kettős kapcsolat csapdájában vergődnek. Minden szükséges segítséget megad, hogy szorongásainkat, szégyenérzetünket és sérelmeinket legyőzve a legmegfelelőbb partner mellett találjuk meg a boldogabb, kiegyensúlyozottabb, szilárd kapcsolatot.

További ajánlatunk

Érezni szabad!
borító: Érezni szabad!>
2 490 Ft
Anyasors
borító: Anyasors>
2 590 Ft
Kiterítenek úgyis
borító: Kiterítenek úgyis>
1 990 Ft
A férfi hanyatlása és bukása
borító: A férfi hanyatlása és bukása>
2 790 Ft
Kiégés
borító: Kiégés>
580 Ft
Bátraké az erő
borító: Bátraké az erő>
2 290 Ft
Közös takarónk, ha már szétesett
borító: Közös takarónk, ha már szétesett>
1 490 Ft
Értelmes szenvedés: a boldogság
borító: Értelmes szenvedés: a boldogság>
2 490 Ft

Hasznos holmik