• ISBN:
  ISBN 978-963-9973-85-5
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Mónika
 • KIADÓ:
  Geopen Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  299

Amikor a hűségesek hűtlenkednek

Hogyan lehet két ember között választani

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 978-963-9973-85-5
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Mónika
 • KIADÓ:
  Geopen Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  299
"A harmadik felbukkanása a párkapcsolatban ahhoz hasonlítható, mint amikor az ember egy üres borospohárral a kezében összetalálkozik valakivel, akinek a kezében egy üveg bor van.” A már nálunk is ismert pszichiáter, párterapeuta több száz olyan férfival és nővel beszélgetett, akik előre megfontolt szándék nélkül keveredtek titkos viszonyba, és életük fenekestül felfordult.

Mi a teendő, amikor a hűtlenség rányomja bélyegét mindennapjainkra? – kérdezte tőlük Mira Kirschenbaum, s kérdezi most is az „Amikor a hűségesek hűtlenkednek” című könyvében. A szerző 17 féle típusú viszonyt mutat be – mint például a véletlent, a bosszúállót, az egyéniséget kibontakoztatót, az elterelőt, a házasságot felmelegítő viszonyt –, amelyek közül mindenki megtalálhatja a helyzetére illőt. A terapeuta arra biztat, hogy őszintén válaszoljunk a legalapvetőbb kérdésekre: Mi hiányzik a jelenlegi kapcsolatból? Hogy lehet dönteni két ember között?
Miközben végigvezet társkapcsolataink és érzelmi életünk tisztázásának hat szintjén, valódi támogatást nyújt azoknak a nőknek és férfiaknak, akik a kettős kapcsolat csapdájában vergődnek. Minden szükséges segítséget megad, hogy szorongásainkat, szégyenérzetünket és sérelmeinket legyőzve a legmegfelelőbb partner mellett találjuk meg a boldogabb, kiegyensúlyozottabb, szilárd kapcsolatot.

További ajánlatunk

Freud páciensei - Mítosz és valóság
borító: Freud páciensei - Mítosz és valóság>
3 099 Ft
Elengedés
borító: Elengedés>
2 999 Ft
Kis seggfejkalauz
borító: Kis seggfejkalauz>
2 799 Ft
Bántalmazottak igazsága
borító: Bántalmazottak igazsága>
1 990 Ft
Út Depiből Hepibe
borító: Út Depiből Hepibe>
1 790 Ft
Nő, anya, szerető
borító: Nő, anya, szerető>
2 999 Ft
Észjárások - remix
borító: Észjárások - remix>
2 270 Ft
Rossz közérzet a kultúrában
borító: Rossz közérzet a kultúrában>
690 Ft

Hasznos holmik