• ISBN:
  ISBN 978-963-9940-34-5
 • KIADÓ:
  Portal Press
 • OLDALSZÁM:
  341

Az oligarcha vérvonala

Mysterious Universe antológia

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 978-963-9940-34-5
 • KIADÓ:
  Portal Press
 • OLDALSZÁM:
  341
Ezerévnyi történelmet ölel fel Az oligarcha vérvonala kötetben olvasható két kisregény és hat novella: szabadságharcosok, kalandorok, magánnyomozók és bérgyilkosok küzdenek az igazságért vagy csak a túlélésükért.

Alex Glover írásában két fegyverrendszert tesztelnek egymás mellett, és kiderül, mi várható, ha az ütegek mögött álló mesterséges intelligenciák elkezdenek beszélgetni egymással.

Patrick J. Morrison és Mickey Long a lerombolt Budapest házai közé vezetnek el bennünket egy különleges küldetés erejéig, ami miatt át kell vágniuk a harcoló muszlim csapatokon. A kötet címadó írásában pedig a Novus Ordo Seclorum egy oligarchájának végzetét kísérhetjük végig.

Eva Fulrice egy 1592-ből származó kézirat utáni hajsza történetét osztja meg velünk, míg Andrew Fiddler kisregénye egy kislány megmentéséről szól, főhőse egy emlékek nélküli magánnyomozó és zeneszerszáma.

Dwayne Hudson egy szabadságharc kellős közepébe kalauzol el minket, ahol nem lehet tudni, kik a jó fiúk és kik a rosszak. Csak egy biztos: az összecsapásuk után a világ már nem lesz ugyanolyan.

Az utolsó előtti novellából kiderül, hogy átverhető-e egy bérgyilkos, az utolsóból pedig megtudhatjuk: sárkány volt-e Lao-ce. És aki erre fényt derít, Anthony Sheenard szerint nem más, mint a kissé részeg időutazó: York Ketchikan.

További ajánlatunk

Átutazók
borító: Átutazók>
900 Ft
Az Androméda-törzs
borító: Az Androméda-törzs>
2 390 Ft
Októberi vidék
borító: Októberi vidék>
1 980 Ft
Az év legjobb science fiction és fantasy novellái 2017
borító: Az év legjobb science fiction és fantasy novellái 2017>
3 290 Ft
Hajnalcsillag
borító: Hajnalcsillag>
2 680 Ft
Ready Player One
borító: Ready Player One>
2 480 Ft
Marija Morevna és a Halhatatlan
borító: Marija Morevna és a Halhatatlan>
1 500 Ft
Szintetikus álom
borító: Szintetikus álom>
1 290 Ft

Hasznos holmik