• ISBN:
  ISBN 978-963-9940-34-5
 • KIADÓ:
  Portal Press
 • OLDALSZÁM:
  341

Az oligarcha vérvonala

Mysterious Universe antológia

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 978-963-9940-34-5
 • KIADÓ:
  Portal Press
 • OLDALSZÁM:
  341
Ezerévnyi történelmet ölel fel Az oligarcha vérvonala kötetben olvasható két kisregény és hat novella: szabadságharcosok, kalandorok, magánnyomozók és bérgyilkosok küzdenek az igazságért vagy csak a túlélésükért.

Alex Glover írásában két fegyverrendszert tesztelnek egymás mellett, és kiderül, mi várható, ha az ütegek mögött álló mesterséges intelligenciák elkezdenek beszélgetni egymással.

Patrick J. Morrison és Mickey Long a lerombolt Budapest házai közé vezetnek el bennünket egy különleges küldetés erejéig, ami miatt át kell vágniuk a harcoló muszlim csapatokon. A kötet címadó írásában pedig a Novus Ordo Seclorum egy oligarchájának végzetét kísérhetjük végig.

Eva Fulrice egy 1592-ből származó kézirat utáni hajsza történetét osztja meg velünk, míg Andrew Fiddler kisregénye egy kislány megmentéséről szól, főhőse egy emlékek nélküli magánnyomozó és zeneszerszáma.

Dwayne Hudson egy szabadságharc kellős közepébe kalauzol el minket, ahol nem lehet tudni, kik a jó fiúk és kik a rosszak. Csak egy biztos: az összecsapásuk után a világ már nem lesz ugyanolyan.

Az utolsó előtti novellából kiderül, hogy átverhető-e egy bérgyilkos, az utolsóból pedig megtudhatjuk: sárkány volt-e Lao-ce. És aki erre fényt derít, Anthony Sheenard szerint nem más, mint a kissé részeg időutazó: York Ketchikan.

További ajánlatunk

A halál útvesztője
borító: A halál útvesztője>
2 480 Ft
Második Alapítvány
borító: Második Alapítvány>
1 990 Ft
Időostrom
borító: Időostrom>
2 480 Ft
90 perc
borító: 90 perc>
2 290 Ft
Nexus
borító: Nexus>
2 590 Ft
Paradogma
borító: Paradogma>
650 Ft
Delirium
borító: Delirium>
1 290 Ft
Feketecsuklyások
borító: Feketecsuklyások>
1 290 Ft

Hasznos holmik