Vilmos és Kate

Olvass bele!
Katalin Cambridge-i hercegnő szépségétől újra felfénylett a brit korona. Napjainkban pedig, a trónörökös érkezésével, már nem csak az az érdekes, hogy honnan jött és miért vetekszik már divatdiktátorként is a világ legszebb modelljeivel Vilmos herceg felesége.

Egy sokéves, de a szereplők nem hétköznapi egyénisége folytán csöppet sem szokványos diákszerelem története bontakozik ki a könyvben.
És ahogy a szerző aprólékos gonddal kibogozza a távolabbi és közelebbi múlt szövevényes szálait, sok minden kiderül arról is, hogy a türkízkékek ruhák és ékszerek, hintók, és királyi mulatságok hátterében miféle drámai, olykor romantikus emberi sorsok rejtőznek.

Közülük alighanem Kate Middleton sorsa és egyénisége a legérdekesebb. Ez a milliók számára ellenállhatatlanul bájosnak bizonyult ifjú hölgy valamivel meghódította előbb Vilmos herceg, utóbb egész Nagy-Britannia szívét. És a könyv végére az olvasó meggyőződhet róla: Katalin jelleme mégiscsak többet sejtet egy közrendi lánynál, aki ki tudta várni a szerencséjét...

További ajánlatunk

Az utolsó nagyhercegnő
borító: Az utolsó nagyhercegnő>
2 999 Ft
Imi, ne csináld! - Egy nyár Csuja Imrével
borító: Imi, ne csináld! - Egy nyár Csuja Imrével>
3 499 Ft
A katonakirályné titka
borító: A katonakirályné titka>
2 599 Ft
Fantasztikus nők
borító: Fantasztikus nők>
3 899 Ft
Napsugárlány
borító: Napsugárlány>
3 499 Ft
Temesvártól Új-Zélandig
borító: Temesvártól Új-Zélandig>
3 199 Ft
Életem
borító: Életem>
3 299 Ft
Enzo Ferrari
borító: Enzo Ferrari>
3 490 Ft

Hasznos holmik