Vilmos és Kate

Olvass bele!
Katalin Cambridge-i hercegnő szépségétől újra felfénylett a brit korona. Napjainkban pedig, a trónörökös érkezésével, már nem csak az az érdekes, hogy honnan jött és miért vetekszik már divatdiktátorként is a világ legszebb modelljeivel Vilmos herceg felesége.

Egy sokéves, de a szereplők nem hétköznapi egyénisége folytán csöppet sem szokványos diákszerelem története bontakozik ki a könyvben.
És ahogy a szerző aprólékos gonddal kibogozza a távolabbi és közelebbi múlt szövevényes szálait, sok minden kiderül arról is, hogy a türkízkékek ruhák és ékszerek, hintók, és királyi mulatságok hátterében miféle drámai, olykor romantikus emberi sorsok rejtőznek.

Közülük alighanem Kate Middleton sorsa és egyénisége a legérdekesebb. Ez a milliók számára ellenállhatatlanul bájosnak bizonyult ifjú hölgy valamivel meghódította előbb Vilmos herceg, utóbb egész Nagy-Britannia szívét. És a könyv végére az olvasó meggyőződhet róla: Katalin jelleme mégiscsak többet sejtet egy közrendi lánynál, aki ki tudta várni a szerencséjét...

További ajánlatunk

Apropó nélkül
borító: Apropó nélkül>
4 000 Ft
Maradona
borító: Maradona>
3 299 Ft
Előhívás - Mindent apámról
borító: Előhívás - Mindent apámról>
2 590 Ft
Uri Geller titkos élete
borító: Uri Geller titkos élete>
890 Ft
Szerb Antal
borító: Szerb Antal>
2 990 Ft
Daccapo
borító: Daccapo>
640 Ft
Ingrid és Capa
borító: Ingrid és Capa>
790 Ft
Györgyi
borító: Györgyi>
990 Ft

Hasznos holmik