Vilmos és Kate

Olvass bele!
Katalin Cambridge-i hercegnő szépségétől újra felfénylett a brit korona. Napjainkban pedig, a trónörökös érkezésével, már nem csak az az érdekes, hogy honnan jött és miért vetekszik már divatdiktátorként is a világ legszebb modelljeivel Vilmos herceg felesége.

Egy sokéves, de a szereplők nem hétköznapi egyénisége folytán csöppet sem szokványos diákszerelem története bontakozik ki a könyvben.
És ahogy a szerző aprólékos gonddal kibogozza a távolabbi és közelebbi múlt szövevényes szálait, sok minden kiderül arról is, hogy a türkízkékek ruhák és ékszerek, hintók, és királyi mulatságok hátterében miféle drámai, olykor romantikus emberi sorsok rejtőznek.

Közülük alighanem Kate Middleton sorsa és egyénisége a legérdekesebb. Ez a milliók számára ellenállhatatlanul bájosnak bizonyult ifjú hölgy valamivel meghódította előbb Vilmos herceg, utóbb egész Nagy-Britannia szívét. És a könyv végére az olvasó meggyőződhet róla: Katalin jelleme mégiscsak többet sejtet egy közrendi lánynál, aki ki tudta várni a szerencséjét...

További ajánlatunk

Fantasztikus nők
borító: Fantasztikus nők>
3 899 Ft
A legfontosabbat utoljára hagytam
borító: A legfontosabbat utoljára hagytam>
2 290 Ft
Raoul Wallenberg története
borító: Raoul Wallenberg története>
3 590 Ft
Zenekar az egész világ
borító: Zenekar az egész világ>
2 590 Ft
Enzo Ferrari
borító: Enzo Ferrari>
3 490 Ft
Az első aradi vértanú
borító: Az első aradi vértanú>
990 Ft
Németh Miklós
borító: Németh Miklós>
2 590 Ft
Arcmás
borító: Arcmás>
1 990 Ft

Hasznos holmik