Vilmos és Kate

Olvass bele!
Katalin Cambridge-i hercegnő szépségétől újra felfénylett a brit korona. Napjainkban pedig, a trónörökös érkezésével, már nem csak az az érdekes, hogy honnan jött és miért vetekszik már divatdiktátorként is a világ legszebb modelljeivel Vilmos herceg felesége.

Egy sokéves, de a szereplők nem hétköznapi egyénisége folytán csöppet sem szokványos diákszerelem története bontakozik ki a könyvben.
És ahogy a szerző aprólékos gonddal kibogozza a távolabbi és közelebbi múlt szövevényes szálait, sok minden kiderül arról is, hogy a türkízkékek ruhák és ékszerek, hintók, és királyi mulatságok hátterében miféle drámai, olykor romantikus emberi sorsok rejtőznek.

Közülük alighanem Kate Middleton sorsa és egyénisége a legérdekesebb. Ez a milliók számára ellenállhatatlanul bájosnak bizonyult ifjú hölgy valamivel meghódította előbb Vilmos herceg, utóbb egész Nagy-Britannia szívét. És a könyv végére az olvasó meggyőződhet róla: Katalin jelleme mégiscsak többet sejtet egy közrendi lánynál, aki ki tudta várni a szerencséjét...

További ajánlatunk

Csak szeretet legyen!
borító: Csak szeretet legyen!>
2 999 Ft
She Said
borító: She Said>
2 490 Ft
Privát panoptikum
borító: Privát panoptikum>
2 490 Ft
Életem
borító: Életem>
3 299 Ft
Emlékpergető
borító: Emlékpergető>
3 299 Ft
Szépség egy megtört életben
borító: Szépség egy megtört életben>
2 399 Ft
Robin
borító: Robin>
3 199 Ft
És nekem mi közöm ehhez?
borító: És nekem mi közöm ehhez?>
2 590 Ft

Hasznos holmik