• ISBN:
    ISBN 978-615-5285-21-9
  • KIADÓ:
    Tericum Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    287 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2013

Hazatérés

avagy a szívdobbanás meghallásának művészete

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 978-615-5285-21-9
  • KIADÓ:
    Tericum Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    287 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2013
Olyan regény ez, mely örökre beégeti magát az ember szívébe. Történet egy olyan szerelemről, amely legyőzi az időt, a távolságot és a kételyt. Egy olyan szerelemről, melyet nem köt semmilyen feltétel, s melynek lényege a megrendíthetetlen hit és bizalom.

A sikeres New York-i ügyvéd rejtélyes körülmények között eltűnik. Négy év múlva lánya, Julia egy szerelmes levelet talál a padláson, melyet apja egy Mi Mi nevű burmai nőnek írt sok-sok évvel ezelőtt. Julia Burmába utazik, az isten háta mögötti kis faluba, hogy fényt derítsen apja múltjára. Bár az apját reméli megtalálni, egészen másra lel.

A regényt átszövi a miszticizmus és spiritualitás, a babonák és az asztrológia, melyek szervesen épülnek bele a délkelet-ázsiai emberek mindennapi életébe, akik szentül hiszik, hogy a lényeges dolgok láthatatlanok.

„Van hatalom, mely fölötte áll időnek s térnek. Létezik erő, mely képes összekapcsolni az embereket, s amely erősebb a félelemnél és a bizalmatlanságnál. Erő, mely visszaadja látását a vaknak, s szembeszáll az enyészet törvényével.”

Jan-Philipp Sendker Hamburgban született 1960-ban. Öt évig amerikai, majd öt évig ázsiai tudósítója volt a német Stern magazinnak. Sokszor járt Burmában, ahol mindig lenyűgözte az emberek kedvessége, hite és ereje. A Hazatérés Sendker első regénye, megjelent az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Spanyolországban, Szerbiában, Franciaországban és a skandináv államokban. A szerző Berlinben él a családjával.

További ajánlatunk

Hétvége
borító: Hétvége>
2 599 Ft
Szent Lajos király hídja
borító: Szent Lajos király hídja>
1 399 Ft
Kék sorsjegy
borító: Kék sorsjegy>
2 799 Ft
A sárga csillag gyermekei
borító: A sárga csillag gyermekei>
2 290 Ft
Az epertolvaj
borító: Az epertolvaj>
2 590 Ft
A Golden-ház
borító: A Golden-ház>
2 590 Ft
Alias Grace
borító: Alias Grace>
2 890 Ft
A Wall Street farkasa
borító: A Wall Street farkasa>
2 590 Ft

Hasznos holmik