• ISBN:
  ISBN 978-615-5285-21-9
 • KIADÓ:
  Tericum Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  287 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013

Hazatérés

avagy a szívdobbanás meghallásának művészete

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 978-615-5285-21-9
 • KIADÓ:
  Tericum Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  287 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2013
Olyan regény ez, mely örökre beégeti magát az ember szívébe. Történet egy olyan szerelemről, amely legyőzi az időt, a távolságot és a kételyt. Egy olyan szerelemről, melyet nem köt semmilyen feltétel, s melynek lényege a megrendíthetetlen hit és bizalom.

A sikeres New York-i ügyvéd rejtélyes körülmények között eltűnik. Négy év múlva lánya, Julia egy szerelmes levelet talál a padláson, melyet apja egy Mi Mi nevű burmai nőnek írt sok-sok évvel ezelőtt. Julia Burmába utazik, az isten háta mögötti kis faluba, hogy fényt derítsen apja múltjára. Bár az apját reméli megtalálni, egészen másra lel.

A regényt átszövi a miszticizmus és spiritualitás, a babonák és az asztrológia, melyek szervesen épülnek bele a délkelet-ázsiai emberek mindennapi életébe, akik szentül hiszik, hogy a lényeges dolgok láthatatlanok.

„Van hatalom, mely fölötte áll időnek s térnek. Létezik erő, mely képes összekapcsolni az embereket, s amely erősebb a félelemnél és a bizalmatlanságnál. Erő, mely visszaadja látását a vaknak, s szembeszáll az enyészet törvényével.”

Jan-Philipp Sendker Hamburgban született 1960-ban. Öt évig amerikai, majd öt évig ázsiai tudósítója volt a német Stern magazinnak. Sokszor járt Burmában, ahol mindig lenyűgözte az emberek kedvessége, hite és ereje. A Hazatérés Sendker első regénye, megjelent az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Spanyolországban, Szerbiában, Franciaországban és a skandináv államokban. A szerző Berlinben él a családjával.

További ajánlatunk

Az alkimista
borító: Az alkimista>
3 199 Ft
A Gormenghast-trilógia
borító: A Gormenghast-trilógia>
5 199 Ft
Farkasbőrben
borító: Farkasbőrben>
2 690 Ft
A kastély
borító: A kastély>
1 690 Ft
Nem vagyok Miriam
borító: Nem vagyok Miriam>
2 790 Ft
Morzsás csendélet
borító: Morzsás csendélet>
2 490 Ft
Egy tenyér ha csattan
borító: Egy tenyér ha csattan>
1 990 Ft
H, mint héja
borító: H, mint héja>
2 100 Ft

Hasznos holmik