Rigófészek

Adél könyvecskéje

Olvass bele!
PDF-formátumú e-könyv.

Adéllal, egy igen kíváncsi óvodás kislánnyal és annak kedvenc játékaival – kócos Sári babával, csinos Vili bohóccal, izgága Bebe kutyussal, valamint nyugis Barna macival – fedezheted fel a világot. Minden kötet egy-egy nagy kalandot rejt, melyekből sok új ismeretre tehetsz szert.

Rigófészek – Segít rögzíteni a tízes számkörben való mechanikus számlálást. Adélon és a játékokon kívül kis állatkák (pókocska, katicák, csigák, méhecskék, pillangók és rigók) a szereplők, akik a szakadó esőben keresik a megoldást arra, hogyan tudnák a rigó papa által összegyűjtött magocskákat biztonságos helyre szállítani, mielőtt az áradó víz magával ragadná azokat. Adélnak jó ötlete támad: pókocska hálója fogja megmenteni a kis rigók vacsorájára szánt magocskákat. A megoldás igen egyszerű, de nagyszerű.

„A sebesen rohanó vízfolyam fölött , félelmetes magasságban dolgozott pókocska, miközben a váratlanul feltámadó szél vészjóslóan meg-meglengette. – Hajrá, kicsi Pók! Hajrá! – bíztatták pókocskát a többiek. A magocskákat várva Adél lélegzetét is visszafojtva meredt a vízre, míg Barna maci szorosan ölelte magához Bebe kutyust, kit rémülett el töltött el Vili aggodalmas jajveszékelése: – Nem lesz kész a háló időben! Mi lesz a magocskákkal? Mi lesz a fiókákkal?”

További ajánlatunk

Túl a Maszat-hegyen
borító: Túl a Maszat-hegyen>
3 299 Ft
Karácsonyi levelek
borító: Karácsonyi levelek>
3 499 Ft
Sárkánytörvény
borító: Sárkánytörvény>
1 990 Ft
Aludj el szépen, Bendegúz!
borító: Aludj el szépen, Bendegúz!>
1 990 Ft
Torzonborz újabb gaztettei
borító: Torzonborz újabb gaztettei>
1 990 Ft
Torzonborz, a rabló
borító: Torzonborz, a rabló>
1 990 Ft
Süti és az elmúlás
borító: Süti és az elmúlás>
450 Ft
Pöttyös Panni - Bolondos szerszámok
borító: Pöttyös Panni - Bolondos szerszámok>
1 690 Ft

Hasznos holmik