• ISBN:
  ISBN 9789630979252
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Viktória
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  412 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link

Az ördög keze

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630979252
 • FORDÍTOTTA:
  Nagy Viktória
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  412 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link
Tomás Noronhát is elérte a válság. A megszorítások következtében elbocsátja az egyetem, és kénytelen munkanélküli segélyt igényelni. A munkanélküli központból hazafelé menet megszólítja egy régi, gimnáziumi barátja, akit ismeretlen személyek üldöznek. A menekülő barát elrejtett egy kompromittáló DVD-t, amely leleplezi a válság felelőseit, és Tomásnak meg kell fejtenie egy rejtjeles szöveget, hogy megtalálja.
A Nemzetközi Büntetőbíróság pert indított a válság felelősei ellen, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények vádjával. Tomás Noronhát kegyetlen és nagyhatalmú gyilkosok üldözik, de a per sikerességéhez elengedhetetlen fontosságú, hogy megfejtse a rejtvényt, amely elvezeti a világ legveszélyesebb titkát tartalmazó DVD-jéhez.
Az eltitkolt igazsághoz a világválságról.

José Rodrigues dos Santos a tőle megszokott szédületes kalandokon keresztül vezet el minket a nagypolitika és a pénzügyi világ legszűkebb berkeibe, és ezzel ismét bebizonyítja, hogy a történetszövés nagymestere. De Az ördög keze nem csupán lélegzetelállító krimi: valós adatokkal és információkkal szolgál a gazdasági világválságról, segít megértenünk annak okait, megismernünk a felelőseit és meglátnunk, mi várhat ránk a jövőben.

„Jobb, mint Dan Brown.” (Tros Nieuwsshow, Hollandia)

Tomás Noronhát, a híres történész-kriptoanalitikust az utcán megszólítja egy régi barátja, akit a válság felelőseit leleplező DVD miatt üldöznek. A DVD rejtekhelyéről csak egy titkos üzenet maradt.

A Nemzetközi Büntetőbíróság pert indított a válság felelősei ellen, az emberiség elleni bűncselekmények vádjával. Tomás Noronhát kegyetlen és nagy hatalmú gyilkosok üldözik, de a per sikerességéhez elengedhetetlenül fontos, hogy megfejtse a kódot, amely elvezeti a világválság veszélyes titkait tartalmazó DVD-hez.

José Rodrigues dos Santos a tőle megszokott szédületes kalandokon keresztül vezet el minket a nagypolitika és a pénzügyi világ legszűkebb berkeibe. Az ördög keze nem csupán lélegzetelállító krimi: valós adatokkal és információkkal szolgál a gazdasági világválságról, annak okairól, felelőseiről és a ránk váró jövőről.

„Jobb, mint Dan Brown.”
(Tros Nieuwsshow, Hollandia)

További ajánlatunk

Isten feketében
borító: Isten feketében>
2 700 Ft
Veszedelmes hazafiak
borító: Veszedelmes hazafiak>
2 490 Ft
Vörös veréb
borító: Vörös veréb>
2 480 Ft
Veszélyes gazdagság
borító: Veszélyes gazdagság>
1 990 Ft
A Márai-véletlen
borító: A Márai-véletlen>
1 990 Ft
A 632-es kódex
borító: A 632-es kódex>
1 490 Ft
Amikor a bosszú angyala sír
borító: Amikor a bosszú angyala sír>
990 Ft
Toldi szerelme és egyéb kalandjai
borító: Toldi szerelme és egyéb kalandjai>
990 Ft

Hasznos holmik