• ISBN:
  ISBN 978-963-7334-80-1
 • KIADÓ:
  B.K.L. Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  530 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

Városfelfedező séták Brüsszelben

Rendhagyó útikalauz

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 978-963-7334-80-1
 • KIADÓ:
  B.K.L. Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  530 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

A sok évig Brüsszelben élő szerző 24 javasolt sétaútvonalon, szinte házról-házra vezeti végig az olvasót az EU fővárosán. A leghíresebb látnivalók mellett megismerkedhetünk a szecessziós építészeti remekművekkel, a téglából épült csodálatos építmények tömegével, a régi és új épületekkel, terekkel, parkokkal, a város misztikus, titkos történetével, a vendéglőkkel, sörözőkkel, kávézókkal, csokoládéboltokkal, a különleges profilú kis üzletekkel, és az oly kellemes brüsszeli hangulattal.

A város megismeréséhez hozzátartozik a belga művészet és kultúra felfedezése is. A belga képzőművészet, építészet, jazz, komolyzene és filmművészet mind-mind világhírre tettek szert. Ezekből is kapunk sok-sok érdekességgel fűszerezett ízelítőt.

A séták segítenek a brüsszeli lélekhez közelebb kerülni, a brüsszeli humort jobban megérteni. Brüsszelben a vidámság és a mulatozás az élet fontos elemei, melyekkel mindenütt találkozhatunk felfedezéseink során.

A könyv mindenkinek ajánlott alapmű, aki turistaként, utazóként vagy hosszabb-rövidebb ideig ott tartózkodó munkavállalóként jut el e nagyszerű és sokszínű városba.

A Városfelfedező séták sorozat első kötete 2005-ben jelent meg, melyben a szerző a brüsszeli sétákhoz hasonlóan, Párizs túristák által kevésbé látogatott részeire vezeti el az olvasót. A könyvformában megjelent kiadványt a BKL Kiadónál, vagy internetes portálokon lehet megvásárolni.

További ajánlatunk

Fehér hunok nyomában Ázsia szívében
borító: Fehér hunok nyomában Ázsia szívében>
2 800 Ft
Erasmus - Utazás a világban és önmagunkban
borító: Erasmus - Utazás a világban és önmagunkban>
1 000 Ft
Az ég alatt, a Gangesz fölött
borító: Az ég alatt, a Gangesz fölött>
1 790 Ft
Keep Calm & nyomás London!
borító: Keep Calm & nyomás London!>
1 799 Ft
Gyula-könyv
borító: Gyula-könyv>
990 Ft
Madrid útikönyv (PDF)
borító: Madrid útikönyv (PDF)>
990 Ft
Laosz
borító: Laosz>
990 Ft
Budapest útikönyv (PDF)
borító: Budapest útikönyv (PDF)>
990 Ft

Hasznos holmik