• ISBN:
  ISBN 9786155418303
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  152
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012

Párban szép

Párkapcsolati kisokos kezdőknek és haladóknak

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155418303
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  152
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2012

Lehet házunk a hegytetőn, menő kocsink a garázsban, drága holmikkal teletömött gardróbunk, de mindez mit sem ér, ha nincs kivel megosztani az élményeinket. Van, aki hamar megtalálja élete párját, mások csak hosszú barangolás, megannyi kanyar után. Olykor nehéz, igen. Hinni, várni, szeretni, csalódni, talpra állni, és újra bízni. De eszünkbe ne jusson sajnálni az olykor keserű tapasztalatok egyetlen percét sem, hiszen minden rossz a javunkat szolgálja - már ha levonjuk a megfelelő tanulságot a történtekből.

Akár így, akár úgy, először ismerkedjünk meg önmagunkkal, és ha tisztán látunk, biztosan észrevesszük azt a jóképű idegent, aki már alig várja, hogy megszólíthasson. Na, és ekkor beindul a móka, elindul közös utunk.

Addig pedig nincs más dolgunk, mint alaposan felkészülni a témából: Mitől vonzó egy nő a pasik szemében? Mit hangsúlyoznak a férfiak ismerkedéskor? Miért fontos az első randi? Tényleg édesapánk arcát keressünk a partnerünkben? Most akkor a hasonló a hasonlónak örül, vagy az ellentétek vonzzák egymást?

Fogós kérdések, ugye? MEGYERI ZSUZSA DÓRA párkapcsolati kisokosa a pszichológia történetének legizgalmasabb kísérleteit, legérdekesebb kutatásait és felismeréseit gyűjti egy csokorba. Az eredmények szórakoztató és történetekben bővelkedő bemutatásával segít, hogy mi magunk is levonhassuk a ránk vonatkozó következtetéseket, és az első randitól a gyerekvállalásig a legtöbb nehéz helyzetet csillagos ötösre oldjuk meg - hiszen az élet párban szép!

További ajánlatunk

A hülyeség pszichológiája
borító: A hülyeség pszichológiája>
3 499 Ft
Új egyensúly
borító: Új egyensúly>
3 490 Ft
A férfiasság megélése
borító: A férfiasság megélése>
3 299 Ft
A lélek ereje
borító: A lélek ereje>
2 999 Ft
A nő felemelkedése és tündöklése
borító: A nő felemelkedése és tündöklése>
2 999 Ft
Miért álmodunk?
borító: Miért álmodunk?>
2 490 Ft
Túladagolt boldogság
borító: Túladagolt boldogság>
2 290 Ft
Boldogabb élet – jó halál
borító: Boldogabb élet – jó halál>
1 490 Ft

Hasznos holmik