• ISBN:
    ISBN 9786155418303
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    152
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2012

Párban szép

Párkapcsolati kisokos kezdőknek és haladóknak

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 9786155418303
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    152
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2012

Lehet házunk a hegytetőn, menő kocsink a garázsban, drága holmikkal teletömött gardróbunk, de mindez mit sem ér, ha nincs kivel megosztani az élményeinket. Van, aki hamar megtalálja élete párját, mások csak hosszú barangolás, megannyi kanyar után. Olykor nehéz, igen. Hinni, várni, szeretni, csalódni, talpra állni, és újra bízni. De eszünkbe ne jusson sajnálni az olykor keserű tapasztalatok egyetlen percét sem, hiszen minden rossz a javunkat szolgálja - már ha levonjuk a megfelelő tanulságot a történtekből.

Akár így, akár úgy, először ismerkedjünk meg önmagunkkal, és ha tisztán látunk, biztosan észrevesszük azt a jóképű idegent, aki már alig várja, hogy megszólíthasson. Na, és ekkor beindul a móka, elindul közös utunk.

Addig pedig nincs más dolgunk, mint alaposan felkészülni a témából: Mitől vonzó egy nő a pasik szemében? Mit hangsúlyoznak a férfiak ismerkedéskor? Miért fontos az első randi? Tényleg édesapánk arcát keressünk a partnerünkben? Most akkor a hasonló a hasonlónak örül, vagy az ellentétek vonzzák egymást?

Fogós kérdések, ugye? MEGYERI ZSUZSA DÓRA párkapcsolati kisokosa a pszichológia történetének legizgalmasabb kísérleteit, legérdekesebb kutatásait és felismeréseit gyűjti egy csokorba. Az eredmények szórakoztató és történetekben bővelkedő bemutatásával segít, hogy mi magunk is levonhassuk a ránk vonatkozó következtetéseket, és az első randitól a gyerekvállalásig a legtöbb nehéz helyzetet csillagos ötösre oldjuk meg - hiszen az élet párban szép!

További ajánlatunk

Minden mulandó
borító: Minden mulandó>
2 999 Ft
20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
borító: 20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról>
2 599 Ft
A mindennapi élet pszichopatológiája
borító: A mindennapi élet pszichopatológiája>
2 790 Ft
Titánok eszköztára
borító: Titánok eszköztára>
6 970 Ft
Munka és magánélet
borító: Munka és magánélet>
580 Ft
Az önmegvalósítás iskolája 2.
borító: Az önmegvalósítás iskolája 2.>
3 990 Ft
A férfi hanyatlása és bukása
borító: A férfi hanyatlása és bukása>
2 999 Ft
Siker
borító: Siker>
580 Ft

Hasznos holmik