• ISBN:
  ISBN 9789630981422
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  100 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link

A virágbolt

Négy színpadi mű

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630981422
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  100 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014
apple store link google play link
Virágbolt

Virágbolt valahol Európában, inkább dél, mint észak, inkább nyugat, mint kelet, közelben hegyek, a város régies, a virágbolt a főtéren áll, a házak árkádosak. Délután van, félhomály." Erre a helyszínre téved be Joel, aki hónapokkal ezelőtt eltűnt feleségét keresi. Talán nem véletlenül ezen a helyen, hiszen annyit tud, hogy Elena, az asszony, gyakorta megfordult itt, de lassan világossá válik számára, hogy a bolt tulajdonosai többet tudnak az eltűnés körülményeiről, mint azt Joel valaha is remélhette, és az is megtörténhet, hogy a férfi azzal, hogy belépett a Virágboltba, vállalja, hogy soha többet nem látja a külvilágot.

Ál-Király dráma

Egy város ostrom alatt áll. A város vezetői árulásra készülnek, a Polgármestert áldozatul adják, hogy a harc után a hatalmat megtarthassák. Új vezetőt választanak, akitől azt remélik harc nélkül átadja a várost az ellenségnek. A választottuk egy kis tolvaj, aki a várakozással ellentétben magáénak érzi a feladatot, hogy megvédje a város egyszerű lakóit, és a becsületüket. Hőssé lesz, mert nem tehet mást.

Kávéház

Groteszk történet egy házasság felbomlásáról, és a főszereplő társadalmi és egzisztenciális lecsúszásáról egy széthulló világban.

Kreml

Öt nő bezárva várakozik valamire, valahol egy metró alagútban, ahol nem járnak már szerelvények. Személyes történetük és bezártságuk története Kelet Európai történet a XX és a XXI. század fordulóján, talán Magyarországon talán máshol. A helyszín nem is fontos, a megalkuvásaik és küzdelmeik a túlélésért annál inkább.

További ajánlatunk

Együtt, veled
borító: Együtt, veled>
3 399 Ft
Amikor minden véget ér
borító: Amikor minden véget ér>
3 299 Ft
Tóték - "Rózsakiállítás"
borító: Tóték - ">
2 290 Ft
Boldog születésnapot, Wanda June!
borító: Boldog születésnapot, Wanda June!>
2 490 Ft
Rómeó és Júlia
borító: Rómeó és Júlia>
699 Ft
A Vadkacsa
borító: A Vadkacsa>
699 Ft
Janka estéi
borító: Janka estéi>
2 290 Ft
Az üzlet
borító: Az üzlet>
790 Ft

Hasznos holmik