• ISBN:
  ISBN 9789630985741
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  781 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016
apple store link google play link

2016

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789630985741
 • KIADÓ:
  Kossuth Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  781 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016
apple store link google play link
"2009-től jelennek meg írásaim az Amerikai Magyar Népszavában, ebben a New Yorkban megjelenő, magyar nyelven kommunikáló, papír alapon kiadott százvalahány éves újságban, ami online mutációja révén mostanában már bárki számára hozzáférhető.
Speciális feladat magyarul írni azoknak, akiknek a magyar már csak a második nyelvük, és elsősorban a Washington Post, a CNN, a New York Times, a Rolling Stone és a Huffington Post híreiből tájékozódnak, mely orgánumokban viszonylag kevés teret szentelnek a magyar belpolitikának.
Ezek az emberek nem biztos, hogy tisztában vannak Tállai András vagy Mészáros Lőrinc jelentőségével, úgyhogy valamivel bővebb magyarázatot igényelnek a hazai politikai alvilág bemutatásakor, de közben azt sem szabadott figyelmen kívül hagynom, hogy magyarországi olvasóim se unják halálra magukat.
Az így létrejött hibrid, világmagyarul írott publicisztikáim gyűjteménye ez a könyv, a mindent elsöprő ostobaság és a pökhendi hülyeségcunami jegyzőkönyve, és mint ilyen rendkívül informatív, valamint brutálisan szórakoztató.
...
Magyarország borzalmas hely, de még messze nincs vége az átalakításának egy ennél is élhetetlenebb, ostobább hellyé. Én folytatom a dokumentálását, de önök most nyugodtan pihenjenek meg és röhögjenek kínjukban, milyen is volt az elmúltnyócév."

További ajánlatunk

Gefahrenzone
borító: Gefahrenzone>
2 499 Ft
Falak
borító: Falak>
2 599 Ft
Neki harangoztak
borító: Neki harangoztak>
1 790 Ft
Félelem - Trump a Fehér Házban
borító: Félelem - Trump a Fehér Házban>
2 990 Ft
Nagykövet asszony
borító: Nagykövet asszony>
2 290 Ft
Narancsbőr
borító: Narancsbőr>
1 990 Ft
Vészhelyzet
borító: Vészhelyzet>
1 890 Ft
Állami legitimációs eljárások
borító: Állami legitimációs eljárások>
990 Ft

Hasznos holmik