Péntek? Csajok!

 

Olvass bele!

Karrier vagy anyaság?

Petra 28 évesen elmondhatja: ő egy sikeres nő. Megvan mindene: álmai munkája, férje az álmai pasija.
Egy napon azonban hirtelen minden a feje tetejére állt. Így felmerül benne a kérdés: mi a siker? Tényleg csak az anyaság és a karrier teheti teljessé egy nő életét?

Tartós kapcsolat vagy szingli élet?

Angelika és látszólag tökéletes vőlegénye lázasan készülődnek az esküvőjükre. Úgy tűnik, ők a következő Brangelina. De kiderül, hogy Miki nemcsak hogy egy megszelidített playboy, de menyasszonya ambícióit sem támogatja kellőképpen. Szabad-e Angelikának kompromisszumot kötnie? A szingliségtől való félelem belehajszolhatja egy házasságba?

Csillogás vagy gyermekkori álom?

A megrögzött szingli, Virág modellkarrierje szárnyal, élete legboldogabb időszakát éli. Nemcsak a legjobb pasik, hanem a modellügynökségek is kapkodnak utána. Egy ballépés miatt elveszíti azt, ami mindennél fontosabb számára. Vajon elég a csillogás és a népszerűség a boldogságához? Valójában mit ér a vágyott siker, ha oda van, ami igazán fontos az életében?

Bálint Szabina életszagú könyve könnyed stílusban próbálja megfejteni, hogy mi kell a csajoknak a boldogsághoz. A véletlenek összjátéka kapcsán pedig felmerül bennünk az örök kérdés: vajon vannak egyáltalán véletlenek?

További ajánlatunk

Érted élek
borító: Érted élek>
3 199 Ft
Híd a Temzén
borító: Híd a Temzén>
2 799 Ft
Ház a Rainshadow Roadon
borító: Ház a Rainshadow Roadon>
1 990 Ft
Clara
borító: Clara>
2 599 Ft
Fiatal szerető
borító: Fiatal szerető>
2 999 Ft
Amikor szerelem vár
borító: Amikor szerelem vár>
1 790 Ft
Első hó
borító: Első hó>
1 690 Ft
Szőke Mocsár
borító: Szőke Mocsár>
1 499 Ft

Hasznos holmik