Péntek? Csajok!

 

Olvass bele!

Karrier vagy anyaság?

Petra 28 évesen elmondhatja: ő egy sikeres nő. Megvan mindene: álmai munkája, férje az álmai pasija.
Egy napon azonban hirtelen minden a feje tetejére állt. Így felmerül benne a kérdés: mi a siker? Tényleg csak az anyaság és a karrier teheti teljessé egy nő életét?

Tartós kapcsolat vagy szingli élet?

Angelika és látszólag tökéletes vőlegénye lázasan készülődnek az esküvőjükre. Úgy tűnik, ők a következő Brangelina. De kiderül, hogy Miki nemcsak hogy egy megszelidített playboy, de menyasszonya ambícióit sem támogatja kellőképpen. Szabad-e Angelikának kompromisszumot kötnie? A szingliségtől való félelem belehajszolhatja egy házasságba?

Csillogás vagy gyermekkori álom?

A megrögzött szingli, Virág modellkarrierje szárnyal, élete legboldogabb időszakát éli. Nemcsak a legjobb pasik, hanem a modellügynökségek is kapkodnak utána. Egy ballépés miatt elveszíti azt, ami mindennél fontosabb számára. Vajon elég a csillogás és a népszerűség a boldogságához? Valójában mit ér a vágyott siker, ha oda van, ami igazán fontos az életében?

Bálint Szabina életszagú könyve könnyed stílusban próbálja megfejteni, hogy mi kell a csajoknak a boldogsághoz. A véletlenek összjátéka kapcsán pedig felmerül bennünk az örök kérdés: vajon vannak egyáltalán véletlenek?

További ajánlatunk

Az érzéketlen gróf
borító: Az érzéketlen gróf>
4 499 Ft
Szerelem a pokolból
borító: Szerelem a pokolból>
3 999 Ft
Ezer hajó
borító: Ezer hajó>
3 899 Ft
És boldogan éltek
borító: És boldogan éltek>
2 390 Ft
Vadvirágos nyarak
borító: Vadvirágos nyarak>
1 990 Ft
Vágy és szerelem
borító: Vágy és szerelem>
3 499 Ft
X története
borító: X története>
1 990 Ft
Szerelem első vérig
borító: Szerelem első vérig>
1 590 Ft

Hasznos holmik