Szulejmán és a magyar udvarhölgy

 

Olvass bele!

Milyen rejtélyes okból kerül egy bátor magyar lány a szultán háremébe? Mi lehet a kapcsolat a szultán, a királyné, a pap és a fiatal udvarhölgy között?

1541. augusztus 29-én Szulejmán elfoglalja Buda várát. Ezen a napon nemcsak a magyar történelem, hanem egy fiatal lány élete is hatalmas fordulatot vesz. A húszéves Illésházy Anna csupán külsőleg tűnik egyszerű udvarhölgynek. Csak nagyon kevesen ismerik az évszázados titkot, melyet őriz. Izabella királyné, és a furfangos diplomáciai zseni, Fráter György embert próbáló feladattal bízza meg. Olyan felelősséget helyeznek a vállára, melynek súlyát akárki nem bírná el. Ő azonban különleges. A sors nap mint nap új kalandok elé állítja, és nem csak az ellenségeivel, de saját magával is meg kell küzdenie.

A Szulejmán és a magyar udvarhölgy R. Kelényi Angelika valós történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregénye, melyben egy évszázados titok, hazugságok, gyilkosság és egy szenvedélyes szerelem alakítják az eseményeket a XVI. század sorsfordító időszakában.

További ajánlatunk

Az agglegény
borító: Az agglegény>
2 499 Ft
Minden vágyam
borító: Minden vágyam>
2 790 Ft
Reményszimfónia
borító: Reményszimfónia>
3 499 Ft
Switch
borító: Switch>
1 799 Ft
A nagymenő
borító: A nagymenő>
1 690 Ft
Egy hajszálon múlt – amikor a feleség megőrül
borító: Egy hajszálon múlt – amikor a feleség megőrül>
2 990 Ft
Lány a kapusházban
borító: Lány a kapusházban>
1 990 Ft
Egy hamis hölgy
borító: Egy hamis hölgy>
1 990 Ft

Hasznos holmik