Szulejmán és a magyar udvarhölgy

 

Olvass bele!

Milyen rejtélyes okból kerül egy bátor magyar lány a szultán háremébe? Mi lehet a kapcsolat a szultán, a királyné, a pap és a fiatal udvarhölgy között?

1541. augusztus 29-én Szulejmán elfoglalja Buda várát. Ezen a napon nemcsak a magyar történelem, hanem egy fiatal lány élete is hatalmas fordulatot vesz. A húszéves Illésházy Anna csupán külsőleg tűnik egyszerű udvarhölgynek. Csak nagyon kevesen ismerik az évszázados titkot, melyet őriz. Izabella királyné, és a furfangos diplomáciai zseni, Fráter György embert próbáló feladattal bízza meg. Olyan felelősséget helyeznek a vállára, melynek súlyát akárki nem bírná el. Ő azonban különleges. A sors nap mint nap új kalandok elé állítja, és nem csak az ellenségeivel, de saját magával is meg kell küzdenie.

A Szulejmán és a magyar udvarhölgy R. Kelényi Angelika valós történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregénye, melyben egy évszázados titok, hazugságok, gyilkosság és egy szenvedélyes szerelem alakítják az eseményeket a XVI. század sorsfordító időszakában.

További ajánlatunk

Hamburg asszonyai 1. - Gerda döntése
borító: Hamburg asszonyai 1. - Gerda döntése>
3 290 Ft
Az arab királysága
borító: Az arab királysága>
4 299 Ft
Becstelen szerelem
borító: Becstelen szerelem>
2 599 Ft
Fénypont
borító: Fénypont>
1 990 Ft
Csalfa csábító
borító: Csalfa csábító>
2 399 Ft
Tiéd vagyok
borító: Tiéd vagyok>
3 499 Ft
Miss You
borító: Miss You>
2 590 Ft
Szerelmi katasztrófák
borító: Szerelmi katasztrófák>
2 390 Ft

Hasznos holmik