Szulejmán és a magyar udvarhölgy

 

Olvass bele!

Milyen rejtélyes okból kerül egy bátor magyar lány a szultán háremébe? Mi lehet a kapcsolat a szultán, a királyné, a pap és a fiatal udvarhölgy között?

1541. augusztus 29-én Szulejmán elfoglalja Buda várát. Ezen a napon nemcsak a magyar történelem, hanem egy fiatal lány élete is hatalmas fordulatot vesz. A húszéves Illésházy Anna csupán külsőleg tűnik egyszerű udvarhölgynek. Csak nagyon kevesen ismerik az évszázados titkot, melyet őriz. Izabella királyné, és a furfangos diplomáciai zseni, Fráter György embert próbáló feladattal bízza meg. Olyan felelősséget helyeznek a vállára, melynek súlyát akárki nem bírná el. Ő azonban különleges. A sors nap mint nap új kalandok elé állítja, és nem csak az ellenségeivel, de saját magával is meg kell küzdenie.

A Szulejmán és a magyar udvarhölgy R. Kelényi Angelika valós történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregénye, melyben egy évszázados titok, hazugságok, gyilkosság és egy szenvedélyes szerelem alakítják az eseményeket a XVI. század sorsfordító időszakában.

További ajánlatunk

Te vagy a végzetem
borító: Te vagy a végzetem>
3 999 Ft
Barcelona, Barcelona
borító: Barcelona, Barcelona>
3 499 Ft
A főnök nagy napja
borító: A főnök nagy napja>
690 Ft
Egy őrült pillanat
borító: Egy őrült pillanat>
1 290 Ft
Kisasszonyképző
borító: Kisasszonyképző>
590 Ft
Hercegnő - Feltárult titkok
borító: Hercegnő - Feltárult titkok>
1 990 Ft
Hull a hó
borító: Hull a hó>
1 990 Ft
Tampa
borító: Tampa>
2 390 Ft

Hasznos holmik