• ISBN:
  ISBN 9786155596636
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  365 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Viharos érzelmek

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155596636
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  365 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A szenvedély megszállottság, mely nélkül lehet élni, de vajon érdemes? Elképesztő, hogy az ember milyen könnyen feladhat egy küzdelmet, ami addig az életet jelentette.

Így volt ezzel Jason Scott is, aki az amerikai FBI kommandósainak tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után minden a darabjaira hullik körülötte, elbizonytalanodik, és nyugodtabb életre vágyik.
Új célokat keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem feltétlen kell a csatatérre mennie, hogy kemény küzdelmeket éljen át. A szépséges, de tüzesen lázadó Nina, akinek a legfőbb szórakozása, hogy sportot űz a testőrei kikészítéséből, teljesen felkavarja az életét. Azon a napon, amikor szembe találják magukat egymással, elszabadul a pokol. Az egyre elfajuló csatározásuk alatt azonban feltámad bennük az egymás iránt érzett fékezhetetlen vágy. Heves ellenállásuk ellenére hatalmába keríti őket a mámor, egy olthatatlan szerelem, ami újra és újra fellángol, és felperzsel maga után mindent. A Sors azonban kegyetlenül újra és újra próbára teszi őket. A folyamatos támadások, gonosz ármányok, felszínre bukkanó sötét titkok kereszttüzében rá kell döbbenniük: A szerelemben nincs kompromisszum, megalkuvás, vagy racionalitás. De vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Elég lenne a forró sóvárgás, a mindent elsöprő érzelem, ami ledönt minden falat? Mi történik, ha már olyan nagy lánggal él a tűz, hogy felrobban az a bizonyos biológiai bomba? Vajon van e jövője a szerelemnek a megismert múlt árnyékában? A váratlan fordulatokban bővelkedő regény választ ad, minden izgalmas kérdésre.

További ajánlatunk

Érints meg
borító: Érints meg>
2 999 Ft
Valahol közel a boldogsághoz
borító: Valahol közel a boldogsághoz>
2 999 Ft
Felséged szolgálatában
borító: Felséged szolgálatában>
2 999 Ft
Montmartre-i szerelmes levelek
borító: Montmartre-i szerelmes levelek>
2 290 Ft
A szerelem ünnepe
borító: A szerelem ünnepe>
1 990 Ft
Kettős játék
borító: Kettős játék>
1 990 Ft
A fattyú
borító: A fattyú>
2 270 Ft
Nyár Itáliában
borító: Nyár Itáliában>
650 Ft

Hasznos holmik