• ISBN:
  9789632936284
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

A látszat mesterei

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632936284
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Mi történne akkor, ha egyszer csak egy teljesen más világba születnénk, mint ahol addig éltünk? Mi lenne, ha már születésünk előtt mindenre emlékeznénk előző életünkből?

Lantos Fruzsina, az anyaméhben növekvő leánygyermek mindent hall, mindent ért, és ennek köszönhetően hamar ráébred, hogy nem ismeri annak a világnak a szabályait, ahová hamarosan megérkezik.
Itt az emberek bőre szürke, vörös vagy sárga. Félnek a fehértől, és attól is, ha szembesülnek a puszta földdel. Szamarat sose láttak, viszont a vízityúknak három lába van, a hiúznak pedig majomfarka. Az országok és a városok óvónevet kapnak, hogy ne találjanak rájuk a veszedelmes Hollók. De hol ez a hely? És kik ezek az emberek? És mi lesz velünk, ha egyszer ide születünk?
Lánglélek húszéves, és mindent megkapott az élettől. Legalábbis azt hiszi. Van hadvezérhez méltó ereje, bátorsága, tudása, éles esze, és van mesebeli hőshöz illő ártatlansága. Azt is tudja, hogy a Hármastáj nem tűri meg az ártatlanokat, de aki Kiválasztott, az akár a leggonoszabb világot is képes megszelídíteni. Arra is készen áll, hogy amikor majd a sors a kiválasztottságért benyújtja a számlát, akkor fizessen.
Csak azt nem tudja, hogy mit kell majd odaadnia.

További ajánlatunk

Lux perpetua
borító: Lux perpetua>
2 490 Ft
Viveca – Feloldozás
borító: Viveca – Feloldozás>
1 590 Ft
Föld 2 - Záróvizsga
borító: Föld 2 - Záróvizsga>
1 999 Ft
A hobbit
borító: A hobbit>
2 799 Ft
Assassin's Creed: Az istenek végzete
borító: Assassin's Creed: Az istenek végzete>
2 290 Ft
Mitágó-erdő
borító: Mitágó-erdő>
1 990 Ft
Oni: A néma város
borító: Oni: A néma város>
1 990 Ft
A legenda fogságában
borító: A legenda fogságában>
2 790 Ft

Hasznos holmik