• ISBN:
  9789632936284
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

A látszat mesterei

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632936284
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Mi történne akkor, ha egyszer csak egy teljesen más világba születnénk, mint ahol addig éltünk? Mi lenne, ha már születésünk előtt mindenre emlékeznénk előző életünkből?

Lantos Fruzsina, az anyaméhben növekvő leánygyermek mindent hall, mindent ért, és ennek köszönhetően hamar ráébred, hogy nem ismeri annak a világnak a szabályait, ahová hamarosan megérkezik.
Itt az emberek bőre szürke, vörös vagy sárga. Félnek a fehértől, és attól is, ha szembesülnek a puszta földdel. Szamarat sose láttak, viszont a vízityúknak három lába van, a hiúznak pedig majomfarka. Az országok és a városok óvónevet kapnak, hogy ne találjanak rájuk a veszedelmes Hollók. De hol ez a hely? És kik ezek az emberek? És mi lesz velünk, ha egyszer ide születünk?
Lánglélek húszéves, és mindent megkapott az élettől. Legalábbis azt hiszi. Van hadvezérhez méltó ereje, bátorsága, tudása, éles esze, és van mesebeli hőshöz illő ártatlansága. Azt is tudja, hogy a Hármastáj nem tűri meg az ártatlanokat, de aki Kiválasztott, az akár a leggonoszabb világot is képes megszelídíteni. Arra is készen áll, hogy amikor majd a sors a kiválasztottságért benyújtja a számlát, akkor fizessen.
Csak azt nem tudja, hogy mit kell majd odaadnia.

További ajánlatunk

A hobbit
borító: A hobbit>
5 599 Ft
Sárkányköztársaság
borító: Sárkányköztársaság>
4 480 Ft
Raziel 2.
borító: Raziel 2.>
2 799 Ft
Vörös nővér
borító: Vörös nővér>
2 495 Ft
Tear végzete
borító: Tear végzete>
2 280 Ft
Lélekbéklyó
borító: Lélekbéklyó>
1 799 Ft
Üresek városa
borító: Üresek városa>
1 990 Ft
A három kristály legendája
borító: A három kristály legendája>
980 Ft

Hasznos holmik