• ISBN:
  9789632935690
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Védtelenül

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632935690
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Észak. Késő délelőttbe nyúló komor éjszakák, fénytelen nappalok Milyen környezet lehetne ennél alkalmasabb a gyilkosságokra, a holttestek eltüntetésére?

A viszonylag nyugodalmas finn város hirtelen brutális gyilkosságokra és kábítószeres leszámolásokra ébred. Vajon van-e a zord télnek is szerepe az erőszakos halálesetekben vagy a küzdelmekkel teli lét feladásában, a sokkoló végső megoldásokban? Legfőképpen pedig: milyen szánalmas motiváció vezethet egy önmagából kivetkezett gyilkost? Ezt kell kiderítenie a vajdasági magyar származású nyomozónak, Fekete Annának és társainak. És Anna persze ezúttal sem vall kudarcot...

De ez még nem minden. Az írónő igazságérzete, empátiája, társadalomkritikus hangvétele megint átüt az izgalmas történet kommersz burkán. Neki az is fontos, hogyan keveredik ebbe a mészárlós rémálomba egy szerencsétlen, kitaszított menekült, aki előtt az utolsó sorompó is lecsapódott. Akit a biztos halálba küld vissza a lelketlen bürokrácia. A drogos bandaháborúk, a kicsinyes emberi haszonlesésből fakadó tragédiák háttere előtt a humánumot, az együttérzést, a nyílt emberi arcot és szívet keresi. És bár ritkán találja meg, még mindig hisz benne. Hát ezért szeretjük Kati Hiekkapeltót.

További ajánlatunk

Kimondhatatlan
borító: Kimondhatatlan>
3 290 Ft
Molly Southbourne feltámadása
borító: Molly Southbourne feltámadása>
1 480 Ft
Nyolc nyomozó
borító: Nyolc nyomozó>
2 480 Ft
A másik nő
borító: A másik nő>
2 590 Ft
A lázgörbe
borító: A lázgörbe>
1 600 Ft
Battleground Zero
borító: Battleground Zero>
2 590 Ft
Halálsakk
borító: Halálsakk>
1 399 Ft
Összeomlás
borító: Összeomlás>
1 990 Ft

Hasznos holmik