• ISBN:
  9789632935690
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Védtelenül

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632935690
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Észak. Késő délelőttbe nyúló komor éjszakák, fénytelen nappalok Milyen környezet lehetne ennél alkalmasabb a gyilkosságokra, a holttestek eltüntetésére?

A viszonylag nyugodalmas finn város hirtelen brutális gyilkosságokra és kábítószeres leszámolásokra ébred. Vajon van-e a zord télnek is szerepe az erőszakos halálesetekben vagy a küzdelmekkel teli lét feladásában, a sokkoló végső megoldásokban? Legfőképpen pedig: milyen szánalmas motiváció vezethet egy önmagából kivetkezett gyilkost? Ezt kell kiderítenie a vajdasági magyar származású nyomozónak, Fekete Annának és társainak. És Anna persze ezúttal sem vall kudarcot...

De ez még nem minden. Az írónő igazságérzete, empátiája, társadalomkritikus hangvétele megint átüt az izgalmas történet kommersz burkán. Neki az is fontos, hogyan keveredik ebbe a mészárlós rémálomba egy szerencsétlen, kitaszított menekült, aki előtt az utolsó sorompó is lecsapódott. Akit a biztos halálba küld vissza a lelketlen bürokrácia. A drogos bandaháborúk, a kicsinyes emberi haszonlesésből fakadó tragédiák háttere előtt a humánumot, az együttérzést, a nyílt emberi arcot és szívet keresi. És bár ritkán találja meg, még mindig hisz benne. Hát ezért szeretjük Kati Hiekkapeltót.

További ajánlatunk

Arsène Lupin
borító: Arsène Lupin>
1 990 Ft
A Kingfisher Hill-i gyilkosságok
borító: A Kingfisher Hill-i gyilkosságok>
2 299 Ft
Bűnös vagy!  
borító: Bűnös vagy!  >
2 490 Ft
Hannibal
borító: Hannibal>
2 799 Ft
A kutya se látta
borító: A kutya se látta>
1 790 Ft
Lány a mólón
borító: Lány a mólón>
2 770 Ft
Egy élet ára
borító: Egy élet ára>
2 390 Ft
Rongybaba
borító: Rongybaba>
2 590 Ft

Hasznos holmik