• ISBN:
  9789632935690
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Védtelenül

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789632935690
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  400

Észak. Késő délelőttbe nyúló komor éjszakák, fénytelen nappalok Milyen környezet lehetne ennél alkalmasabb a gyilkosságokra, a holttestek eltüntetésére?

A viszonylag nyugodalmas finn város hirtelen brutális gyilkosságokra és kábítószeres leszámolásokra ébred. Vajon van-e a zord télnek is szerepe az erőszakos halálesetekben vagy a küzdelmekkel teli lét feladásában, a sokkoló végső megoldásokban? Legfőképpen pedig: milyen szánalmas motiváció vezethet egy önmagából kivetkezett gyilkost? Ezt kell kiderítenie a vajdasági magyar származású nyomozónak, Fekete Annának és társainak. És Anna persze ezúttal sem vall kudarcot...

De ez még nem minden. Az írónő igazságérzete, empátiája, társadalomkritikus hangvétele megint átüt az izgalmas történet kommersz burkán. Neki az is fontos, hogyan keveredik ebbe a mészárlós rémálomba egy szerencsétlen, kitaszított menekült, aki előtt az utolsó sorompó is lecsapódott. Akit a biztos halálba küld vissza a lelketlen bürokrácia. A drogos bandaháborúk, a kicsinyes emberi haszonlesésből fakadó tragédiák háttere előtt a humánumot, az együttérzést, a nyílt emberi arcot és szívet keresi. És bár ritkán találja meg, még mindig hisz benne. Hát ezért szeretjük Kati Hiekkapeltót.

További ajánlatunk

Ház a sziklán
borító: Ház a sziklán>
1 999 Ft
Adventi krimik
borító: Adventi krimik>
2 599 Ft
Bűnösök
borító: Bűnösök>
2 480 Ft
29 másodperc
borító: 29 másodperc>
2 599 Ft
A másik nő
borító: A másik nő>
2 590 Ft
Kiút
borító: Kiút>
2 790 Ft
Menekültek
borító: Menekültek>
3 499 Ft
Gyilkosság a Magyar Rádióban
borító: Gyilkosság a Magyar Rádióban>
1 290 Ft

Hasznos holmik