• ISBN:
  9789634370161
 • KIADÓ:
  Kolibri
 • OLDALSZÁM:
  36

Szép álmokat, Ella!

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634370161
 • KIADÓ:
  Kolibri
 • OLDALSZÁM:
  36

„Nem vagyok álmos!” „Szomjas vagyok!” „Félek!” Ha nálatok is gyakran elhangoznak ezek a mondatok lefekvéskor, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj Carl-Johan Forssén Ehrlin pszichológus világhírű, altatást segítő mesekönyveivel.

Az első kötetet, az Aludj el szépen, Bendegúz!-t több mint 40 nyelvre fordították le, és hazánkban is óriási sikert aratott. A várva várt folytatásban, a Szép álmokat, Ella! című könyvben, a szülők újabb relaxációs technikákkal, a gyerekek pedig új szereplőkkel ismerkedhetnek meg. Ella, az elefántlány egy varázslatos erdőn keresztül vándorol az álom kapujáig, magával hívva csemeténket is.

A svéd pszichológus különleges módszereinek köszönhetően a mesehallgatás során szerzett megnyugtató élmények segítenek a gyerekeknek az ellazulásban, és abban, hogy rövidebb idő alatt és szívesebben aludjanak el.

A gyerekek Ella személyében új társat kapnak az álomhoz vezető úton Bendegúz mellé, a szülőket pedig a szerző korábban soha nem közölt, hasznos tanácsokkal látja el új kötetében, és választ ad a leggyakrabban feltett kérdésekre is. A napi altatás rutinja így nemcsak tovább egyszerűsödik, de változatosabbá is válik.

A magyar kiadás képi világát ezúttal is Agócs Írisz bájos figurái teszik különlegessé.

További ajánlatunk

ÖkoBanda 1. - Földindulás
borító: ÖkoBanda 1. - Földindulás>
1 699 Ft
Fülemüle
borító: Fülemüle>
300 Ft
Egy kis béka szíve 3. rész
borító: Egy kis béka szíve 3. rész>
2 530 Ft
Már iskolás vagyok
borító: Már iskolás vagyok>
1 690 Ft
Berci és az eltűnt osztálypénz
borító: Berci és az eltűnt osztálypénz>
990 Ft
Winston - Kandúr titkos küldetésben
borító: Winston - Kandúr titkos küldetésben>
1 990 Ft
Rigófészek
borító: Rigófészek>
750 Ft
Ecset
borító: Ecset>
750 Ft

Hasznos holmik