A portréfestő lánya

Olvass bele!

Stephen Overtree százados épp egy meredek sziklaösvényen kaptat felfelé a festői szépségű devoni partvidéken. Megbízhatatlan bátyját, Wesley-t keresi, hogy rábírja, térjen végre haza, és legidősebb gyermekként igazgassa a családi birtokot. Helyette azonban csak egy lányt talál a sziklaszirten állva, aki furcsán ismerősnek tűnik számára...

A különös szépségű, ám naiv Sophie Dupont-t tehetetlen dühe vezette a meredély szélére. Nem elég, hogy megbízott egy férfiban, aki aztán összetörte a szívét, de faképnél is hagyta őt - ráadásul várandósan. Kétségbeejtő helyzetéből Stephen Overtree kínál neki kiutat, aki, miután rájön, hogy Sophie a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, felajánlja a lánynak, hogy feleségül veszi. Sophie, hogy elkerülje a botrányt, igent mond az ajánlatra. Vajon megbánja hirtelen elhatározását, amikor újra felbukkan Wesley, és a bocsánatáért esedezik? Vajon a gyermeke apja és a férje iránt érzett egyre növekvő vonzalom között őrlődve rálelhet a boldogságra?

Julie Klassen magával ragadó történetében egy kilátástalan helyzetből menekülő fiatal nő és egy szigorú katona egymáshoz vezető útjáról olvashatnak a történelmi romantika rajongói.

További ajánlatunk

A vétkes
borító: A vétkes>
3 499 Ft
Érted dobban
borító: Érted dobban>
3 199 Ft
Alaszkai vakáció
borító: Alaszkai vakáció>
1 999 Ft
Vénasszonyok nyara
borító: Vénasszonyok nyara>
2 999 Ft
Örökké a tiéd
borító: Örökké a tiéd>
1 790 Ft
Csodálatos utazás
borító: Csodálatos utazás>
1 990 Ft
Mozart múzsája
borító: Mozart múzsája>
1 990 Ft
Bárcsak láthatnál
borító: Bárcsak láthatnál>
1 990 Ft

Hasznos holmik