A portréfestő lánya

Olvass bele!

Stephen Overtree százados épp egy meredek sziklaösvényen kaptat felfelé a festői szépségű devoni partvidéken. Megbízhatatlan bátyját, Wesley-t keresi, hogy rábírja, térjen végre haza, és legidősebb gyermekként igazgassa a családi birtokot. Helyette azonban csak egy lányt talál a sziklaszirten állva, aki furcsán ismerősnek tűnik számára...

A különös szépségű, ám naiv Sophie Dupont-t tehetetlen dühe vezette a meredély szélére. Nem elég, hogy megbízott egy férfiban, aki aztán összetörte a szívét, de faképnél is hagyta őt - ráadásul várandósan. Kétségbeejtő helyzetéből Stephen Overtree kínál neki kiutat, aki, miután rájön, hogy Sophie a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, felajánlja a lánynak, hogy feleségül veszi. Sophie, hogy elkerülje a botrányt, igent mond az ajánlatra. Vajon megbánja hirtelen elhatározását, amikor újra felbukkan Wesley, és a bocsánatáért esedezik? Vajon a gyermeke apja és a férje iránt érzett egyre növekvő vonzalom között őrlődve rálelhet a boldogságra?

Julie Klassen magával ragadó történetében egy kilátástalan helyzetből menekülő fiatal nő és egy szigorú katona egymáshoz vezető útjáról olvashatnak a történelmi romantika rajongói.

További ajánlatunk

Szabadság
borító: Szabadság>
3 299 Ft
Fékezhetetlen vágy
borító: Fékezhetetlen vágy>
3 999 Ft
Az eltűnt hitves
borító: Az eltűnt hitves>
2 599 Ft
Arcátlan csábító
borító: Arcátlan csábító>
3 499 Ft
Hardlimit
borító: Hardlimit>
2 390 Ft
A nyomozó
borító: A nyomozó>
1 990 Ft
Az örökös
borító: Az örökös>
1 690 Ft
Párválasztó történetek
borító: Párválasztó történetek>
1 990 Ft

Hasznos holmik