A túlélő

Olvass bele!

Vajon képes valaki a síron túlról nemzetközi bonyodalmakat okozni, hogy tönkretegye a CIA igazgatóját és annak legbelsőbb körét? Ha igen, akkor az csak Joe Rickman, a volt afganisztáni titkos ügynök lehet. Bosszúja kegyetlen és ördögi: halála után a megbízottjai rendszeres időközönként bizalmas információkat szivárogtatnak ki, amelyek leleplezik és veszélybe sodorják a Cég kémhálózatának legértékesebb tagjait.

Irene Kennedy, a CIA igazgatója és legendás ügynöke, Mitch Rapp számára megkezdődik a versenyfutás a pakisztáni titkosszolgálattal. A szálak ugyanis kisvártatva a Közel-Keletre vezetnek, ahol egy bonyolult hatalmi játszma szereplői is beleszólnak az események alakulásába. Ráadásul az amerikai kémelhárításnak igyekeznie kell, hogy ki ne fusson az időből. A hóborította orosz sztyeppe egyik eldugott szegletében ugyanis egy titokzatos informatikus készen áll arra, hogy folytassa Rickman tervének megvalósítását...

A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regényben Mitch Rapp nem kisebb kihívással néz szembe, mint hogy megmentse Amerikát - és vele együtt az egész nyugati világot.

További ajánlatunk

Végzetes ígéret
borító: Végzetes ígéret>
3 199 Ft
A látogatók
borító: A látogatók>
3 499 Ft
Alkony Motel
borító: Alkony Motel>
2 680 Ft
Halál a mulatóban
borító: Halál a mulatóban>
3 499 Ft
A fekete szemű szőke
borító: A fekete szemű szőke>
1 990 Ft
Egy csibész naplója
borító: Egy csibész naplója>
3 499 Ft
A nő a tizes kabinból
borító: A nő a tizes kabinból>
1 990 Ft
A mészáros
borító: A mészáros>
2 242 Ft

Hasznos holmik