A túlélő

Olvass bele!

Vajon képes valaki a síron túlról nemzetközi bonyodalmakat okozni, hogy tönkretegye a CIA igazgatóját és annak legbelsőbb körét? Ha igen, akkor az csak Joe Rickman, a volt afganisztáni titkos ügynök lehet. Bosszúja kegyetlen és ördögi: halála után a megbízottjai rendszeres időközönként bizalmas információkat szivárogtatnak ki, amelyek leleplezik és veszélybe sodorják a Cég kémhálózatának legértékesebb tagjait.

Irene Kennedy, a CIA igazgatója és legendás ügynöke, Mitch Rapp számára megkezdődik a versenyfutás a pakisztáni titkosszolgálattal. A szálak ugyanis kisvártatva a Közel-Keletre vezetnek, ahol egy bonyolult hatalmi játszma szereplői is beleszólnak az események alakulásába. Ráadásul az amerikai kémelhárításnak igyekeznie kell, hogy ki ne fusson az időből. A hóborította orosz sztyeppe egyik eldugott szegletében ugyanis egy titokzatos informatikus készen áll arra, hogy folytassa Rickman tervének megvalósítását...

A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regényben Mitch Rapp nem kisebb kihívással néz szembe, mint hogy megmentse Amerikát - és vele együtt az egész nyugati világot.

További ajánlatunk

Zarándoklat a halálba
borító: Zarándoklat a halálba>
2 799 Ft
Húsz óra a halálig
borító: Húsz óra a halálig>
3 199 Ft
The Irishman
borító: The Irishman>
2 590 Ft
A titokzatos ellenfél
borító: A titokzatos ellenfél>
1 790 Ft
A halál angyala
borító: A halál angyala>
2 480 Ft
Elég!
borító: Elég!>
990 Ft
Ezüstgolyók
borító: Ezüstgolyók>
1 790 Ft
Utolsó lélegzet
borító: Utolsó lélegzet>
1 990 Ft

Hasznos holmik