A túlélő

Olvass bele!

Vajon képes valaki a síron túlról nemzetközi bonyodalmakat okozni, hogy tönkretegye a CIA igazgatóját és annak legbelsőbb körét? Ha igen, akkor az csak Joe Rickman, a volt afganisztáni titkos ügynök lehet. Bosszúja kegyetlen és ördögi: halála után a megbízottjai rendszeres időközönként bizalmas információkat szivárogtatnak ki, amelyek leleplezik és veszélybe sodorják a Cég kémhálózatának legértékesebb tagjait.

Irene Kennedy, a CIA igazgatója és legendás ügynöke, Mitch Rapp számára megkezdődik a versenyfutás a pakisztáni titkosszolgálattal. A szálak ugyanis kisvártatva a Közel-Keletre vezetnek, ahol egy bonyolult hatalmi játszma szereplői is beleszólnak az események alakulásába. Ráadásul az amerikai kémelhárításnak igyekeznie kell, hogy ki ne fusson az időből. A hóborította orosz sztyeppe egyik eldugott szegletében ugyanis egy titokzatos informatikus készen áll arra, hogy folytassa Rickman tervének megvalósítását...

A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regényben Mitch Rapp nem kisebb kihívással néz szembe, mint hogy megmentse Amerikát - és vele együtt az egész nyugati világot.

További ajánlatunk

Az ártatlan
borító: Az ártatlan>
2 999 Ft
Zavaros vér
borító: Zavaros vér>
3 990 Ft
A Kingfisher Hill-i gyilkosságok
borító: A Kingfisher Hill-i gyilkosságok>
2 299 Ft
Ahol a százszorszépek nyílnak
borító: Ahol a százszorszépek nyílnak>
3 499 Ft
Hét hazugság
borító: Hét hazugság>
2 399 Ft
A csendmadár
borító: A csendmadár>
1 980 Ft
Hercules munkái
borító: Hercules munkái>
1 690 Ft
Ezüstgolyók
borító: Ezüstgolyók>
1 790 Ft

Hasznos holmik