A walesi királyné

Olvass bele!

Anglia egén viharfelhők gyülekeznek, trónörökös híján pedig egyre bizonytalanabbá válik mind az utódlás, mind az ország sorsa. A sorozatos háborúkban ráadásul odavész a kulcsfontosságú pozícióban lévő Northumbria grófja, a királyi tanács ezért összeül, hogy megválasszák az utódját. A nyilvános eseményen részt vesz a szépséges és csupán tizennégy éves Edyth Alfgarsdottir is. A lány heves vérmérsékletű apja, Alfgar gróf azonban elveszíti a fejét, meggondolatlansága pedig nem marad büntetlenül: az uralkodó száműzi őt. A férfi egyedül a híres és rettegett walesi királytól, Griffintől remélhet segítséget, így családjával hozzá menekül. A nálánál jóval idősebb király rögtön szemet vet Edythre, és a lány sem közömbös a férfi iránt, de ha enged a kölcsönös vonzalomnak, nagy árat kell fizetnie a szerelmükért: szeretett Angliáját kell megtagadnia.

Az időközben Wales királynéjává lett fiatal lány nagy hatalmú asszonnyá válik, és a vészterhes időkben, az 1066-os sorsfordító évben neki is választania kell. A választásán azonban nemcsak az övéi, hanem országuk sorsa is múlik...

Joanna Courtney trilógiájának, a Hódítók asszonyainak első kötete igazi csemege a történelmi regények kedvelőinek. Edyth sorsán, megpróbáltatásain keresztül elénk tárul a tizenegyedik századi Anglia, királyok és királynék, grófok és grófnék élete, amely nem kevés izgalomban és érzelemben bővelkedik.

További ajánlatunk

Véletlen találatok
borító: Véletlen találatok>
2 999 Ft
A remény útjain
borító: A remény útjain>
2 599 Ft
Nem titok, amit ketten tudnak
borító: Nem titok, amit ketten tudnak>
3 199 Ft
Előttem az élet
borító: Előttem az élet>
2 299 Ft
Szent Lajos király hídja
borító: Szent Lajos király hídja>
1 399 Ft
A tűzhegy legendája
borító: A tűzhegy legendája>
3 490 Ft
21 gramm szerelem
borító: 21 gramm szerelem>
2 290 Ft
A térkép és a táj
borító: A térkép és a táj>
2 390 Ft

Hasznos holmik