Hazug múlt

Olvass bele!

Az észak-angliai kisváros lakói megdöbbenve fogadják a hírt, hogy Richard Linville-t, a köztiszteletben álló, nyugdíjas rendőr főfelügyelőt egy februári, hideg éjszakán a saját otthonában brutálisan meggyilkolták. Vajon kinek állhatott az útjában a visszavonultan élő, feddhetetlen idős férfi?

Linville lánya, Kate az apja halálával elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. A londoni rendőrségen dolgozó nő magányosan, céltalanul éli mindennapjait: senkihez sem tud közel kerülni, ráadásul a munkájában sem érzi magát sikeresnek. Amikor hazatér gyászolni a szülői házba, úgy látja, a vidéki rendőrség nem tesz meg mindent az ügy felgöngyölítéséért, ezért ő maga ered a gyilkos nyomába. A nyomozás során egyre több holttestre bukkan, és mind több titokra derül fény az apja múltjából... Mintha a férfi nem is az az ember lett volna, akinek ő ismerte.

Ahogy Charlotte Link feszült hangulatú, izgalmas krimijének főhőse közeledik a rejtély megoldásához, egyre jobban szembesül azzal, mivel jár, ha egy hazugságra épített életről lehull a lepel.

További ajánlatunk

Vérszerződés
borító: Vérszerződés>
4 499 Ft
Mert többen nincsenek
borító: Mert többen nincsenek>
2 499 Ft
Ne szólj szám
borító: Ne szólj szám>
3 999 Ft
A titkárnő
borító: A titkárnő>
1 990 Ft
Bűnösök
borító: Bűnösök>
2 480 Ft
A gonosz maga
borító: A gonosz maga>
2 490 Ft
Védtelenül
borító: Védtelenül>
2 390 Ft
Gyilkos nap
borító: Gyilkos nap>
1 590 Ft

Hasznos holmik