Hazug múlt

Olvass bele!

Az észak-angliai kisváros lakói megdöbbenve fogadják a hírt, hogy Richard Linville-t, a köztiszteletben álló, nyugdíjas rendőr főfelügyelőt egy februári, hideg éjszakán a saját otthonában brutálisan meggyilkolták. Vajon kinek állhatott az útjában a visszavonultan élő, feddhetetlen idős férfi?

Linville lánya, Kate az apja halálával elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. A londoni rendőrségen dolgozó nő magányosan, céltalanul éli mindennapjait: senkihez sem tud közel kerülni, ráadásul a munkájában sem érzi magát sikeresnek. Amikor hazatér gyászolni a szülői házba, úgy látja, a vidéki rendőrség nem tesz meg mindent az ügy felgöngyölítéséért, ezért ő maga ered a gyilkos nyomába. A nyomozás során egyre több holttestre bukkan, és mind több titokra derül fény az apja múltjából... Mintha a férfi nem is az az ember lett volna, akinek ő ismerte.

Ahogy Charlotte Link feszült hangulatú, izgalmas krimijének főhőse közeledik a rejtély megoldásához, egyre jobban szembesül azzal, mivel jár, ha egy hazugságra épített életről lehull a lepel.

További ajánlatunk

A halál szobrásza
borító: A halál szobrásza>
2 999 Ft
Az utolsó vendég
borító: Az utolsó vendég>
2 599 Ft
Miss Marple füves könyve
borító: Miss Marple füves könyve>
2 290 Ft
Post mortem
borító: Post mortem>
2 390 Ft
A magas fűben; Teljes gázzal
borító: A magas fűben; Teljes gázzal>
970 Ft
A hetedik ház
borító: A hetedik ház>
1 990 Ft
A Vénusz-rejtély
borító: A Vénusz-rejtély>
990 Ft
Macska és kölyke
borító: Macska és kölyke>
1 790 Ft

Hasznos holmik