Hazug múlt

Olvass bele!

Az észak-angliai kisváros lakói megdöbbenve fogadják a hírt, hogy Richard Linville-t, a köztiszteletben álló, nyugdíjas rendőr főfelügyelőt egy februári, hideg éjszakán a saját otthonában brutálisan meggyilkolták. Vajon kinek állhatott az útjában a visszavonultan élő, feddhetetlen idős férfi?

Linville lánya, Kate az apja halálával elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. A londoni rendőrségen dolgozó nő magányosan, céltalanul éli mindennapjait: senkihez sem tud közel kerülni, ráadásul a munkájában sem érzi magát sikeresnek. Amikor hazatér gyászolni a szülői házba, úgy látja, a vidéki rendőrség nem tesz meg mindent az ügy felgöngyölítéséért, ezért ő maga ered a gyilkos nyomába. A nyomozás során egyre több holttestre bukkan, és mind több titokra derül fény az apja múltjából... Mintha a férfi nem is az az ember lett volna, akinek ő ismerte.

Ahogy Charlotte Link feszült hangulatú, izgalmas krimijének főhőse közeledik a rejtély megoldásához, egyre jobban szembesül azzal, mivel jár, ha egy hazugságra épített életről lehull a lepel.

További ajánlatunk

Bárcsak visszajönnél
borító: Bárcsak visszajönnél>
3 999 Ft
Hontalan lelkek
borító: Hontalan lelkek>
3 499 Ft
Central Park
borító: Central Park>
2 590 Ft
Őzike
borító: Őzike>
2 590 Ft
A negyedik majom
borító: A negyedik majom>
2 480 Ft
Halál a Níluson
borító: Halál a Níluson>
1 690 Ft
Balkáni árnyak
borító: Balkáni árnyak>
1 990 Ft
Sheryl nyomoz
borító: Sheryl nyomoz>
490 Ft

Hasznos holmik