Lánykérés

Olvass bele!

Lady Muir magányosan sétálgat a tengerparton; óvatosan halad az egyenetlen földsávon, borzongva figyeli a tengert, miközben az életéről gondolkodik. Aztán egyszer csak a meredekebb utat választva elindul a falu felé, a csúszós köveken azonban kificamítja a bokáját. Ekkor váratlanul egy férfi tűnik fel az egyik szikla mögül, hogy a segítségét felajánlva Stanbrook hercegének kastélyába vigye.

Lord Trenthamet a barátai bízták meg azzal a feladattal, hogy találjon magának feleséget a tengerparton, egy hölgyet, akit rangja, vagyona és katonai hőstettei lenyűgöznek, és aki rögtön igent mondana a lánykérésre. De hiszen a part teljesen kietlen, rajta kívül csak kósza sirályok fordulnak meg erre! Most mégis itt egy karcsú, szőke asszony, aki a segítségére szorul.

Véletlen lenne, vagy a sors rendelte így, hogy az ízig-vérig lady és a nyers, szókimondó lord találkozzanak? Két - látszólag - gyökeresen eltérő életfelfogás, ízlés kerül egymással szembe, mégis, ahogy az idő telik, a két ember megismeri egymást, megismeri a másik legmélyebb vágyait, titkait, és talán arra is rádöbben, hogy minden különbözőségük dacára az a bizonyos lánykérés valóban megtörténhet.

További ajánlatunk

Holdfény szonáta
borító: Holdfény szonáta>
4 999 Ft
Vonzó ajánlat
borító: Vonzó ajánlat>
4 499 Ft
Csapdába csalt szerelem
borító: Csapdába csalt szerelem>
1 990 Ft
Vaskirályné
borító: Vaskirályné>
2 999 Ft
Találj rám!
borító: Találj rám!>
2 390 Ft
Kínzó valóság
borító: Kínzó valóság>
3 499 Ft
Shirzan szerelme
borító: Shirzan szerelme>
1 999 Ft
Olthatatlan szenvedély
borító: Olthatatlan szenvedély>
1 990 Ft

Hasznos holmik