Lánykérés

Olvass bele!

Lady Muir magányosan sétálgat a tengerparton; óvatosan halad az egyenetlen földsávon, borzongva figyeli a tengert, miközben az életéről gondolkodik. Aztán egyszer csak a meredekebb utat választva elindul a falu felé, a csúszós köveken azonban kificamítja a bokáját. Ekkor váratlanul egy férfi tűnik fel az egyik szikla mögül, hogy a segítségét felajánlva Stanbrook hercegének kastélyába vigye.

Lord Trenthamet a barátai bízták meg azzal a feladattal, hogy találjon magának feleséget a tengerparton, egy hölgyet, akit rangja, vagyona és katonai hőstettei lenyűgöznek, és aki rögtön igent mondana a lánykérésre. De hiszen a part teljesen kietlen, rajta kívül csak kósza sirályok fordulnak meg erre! Most mégis itt egy karcsú, szőke asszony, aki a segítségére szorul.

Véletlen lenne, vagy a sors rendelte így, hogy az ízig-vérig lady és a nyers, szókimondó lord találkozzanak? Két - látszólag - gyökeresen eltérő életfelfogás, ízlés kerül egymással szembe, mégis, ahogy az idő telik, a két ember megismeri egymást, megismeri a másik legmélyebb vágyait, titkait, és talán arra is rádöbben, hogy minden különbözőségük dacára az a bizonyos lánykérés valóban megtörténhet.

További ajánlatunk

Ördögi egyezség
borító: Ördögi egyezség>
3 599 Ft
A csábítás iskolája
borító: A csábítás iskolája>
2 599 Ft
Csalfa csábító
borító: Csalfa csábító>
2 399 Ft
Szárnyaszegett pillangók 1.
borító: Szárnyaszegett pillangók 1.>
2 999 Ft
A porfészek
borító: A porfészek>
690 Ft
Hatalom és szenvedély
borító: Hatalom és szenvedély>
1 990 Ft
A beosztott
borító: A beosztott>
2 499 Ft
Megtalállak még
borító: Megtalállak még>
2 290 Ft

Hasznos holmik