Lánykérés

Olvass bele!

Lady Muir magányosan sétálgat a tengerparton; óvatosan halad az egyenetlen földsávon, borzongva figyeli a tengert, miközben az életéről gondolkodik. Aztán egyszer csak a meredekebb utat választva elindul a falu felé, a csúszós köveken azonban kificamítja a bokáját. Ekkor váratlanul egy férfi tűnik fel az egyik szikla mögül, hogy a segítségét felajánlva Stanbrook hercegének kastélyába vigye.

Lord Trenthamet a barátai bízták meg azzal a feladattal, hogy találjon magának feleséget a tengerparton, egy hölgyet, akit rangja, vagyona és katonai hőstettei lenyűgöznek, és aki rögtön igent mondana a lánykérésre. De hiszen a part teljesen kietlen, rajta kívül csak kósza sirályok fordulnak meg erre! Most mégis itt egy karcsú, szőke asszony, aki a segítségére szorul.

Véletlen lenne, vagy a sors rendelte így, hogy az ízig-vérig lady és a nyers, szókimondó lord találkozzanak? Két - látszólag - gyökeresen eltérő életfelfogás, ízlés kerül egymással szembe, mégis, ahogy az idő telik, a két ember megismeri egymást, megismeri a másik legmélyebb vágyait, titkait, és talán arra is rádöbben, hogy minden különbözőségük dacára az a bizonyos lánykérés valóban megtörténhet.

További ajánlatunk

Kötelék
borító: Kötelék>
2 799 Ft
A vonzás törvénye
borító: A vonzás törvénye>
2 480 Ft
Szerencsecsillag
borító: Szerencsecsillag>
2 290 Ft
Örökké, holnapig
borító: Örökké, holnapig>
2 290 Ft
Holdfénykert
borító: Holdfénykert>
2 590 Ft
A portréfestő lánya
borító: A portréfestő lánya>
2 390 Ft
A nagymenő
borító: A nagymenő>
1 690 Ft
Egy lány beállít az esküvőre
borító: Egy lány beállít az esküvőre>
2 290 Ft

Hasznos holmik