Ördögi játszmák

Olvass bele!

Alexandra Thorne pszichiáter. Jól menő magánpraxist visz, önkéntes munkát vállal egy rehabilitációs intézményben, cikkei jelennek meg szakmai lapokban, intelligens, vonzó; és olyan szabadságot teremt magának, amelyre mindig is vágyott. Egy tökéletes nő, egy tökéletes élet.

Egy napon azonban az egyik páciense gyilkosságot követ el, bosszút áll egy hajdani traumáért. Egy másik páciense majdnem agyonver egy férfit, aki csak megrázogatta, hogy felébressze. Mi történik dr. Thorne betegeivel, hogy ilyen erőszakos cselekményeket hajtanak végre? Mi zajlik egy-egy terápián? És mi lehet az orvos valódi szándéka?

Kim Stone felügyelő hátborzongató ügybe csöppen, a megérzéseire hagyatkozva mást lát ott, ahol a kollégái és a felettese csak a maszkot. Egyedül marad: a saját szakállára kezd nyomozni, de talán gyermekkora tragikus eseményei, veszélyes élete miatt egy okos és számító elme számára könnyű préda lehet...

Kim Stone az Ördögi játszmák történetében ugyanolyan keményen és minden megalkuvás nélkül veszi fel a harcot a bűnnel és a bűnösökkel szemben, mint az Elfojtott sikoly című kötetben. Angela Marsons újabb regényét ezúttal is a veszélyes tempó, a pergő szócsaták és az akciódús nyomozás jellemzi.

További ajánlatunk

Kirakós
borító: Kirakós>
2 250 Ft
Irigy
borító: Irigy>
3 499 Ft
Amerikai bérgyilkos
borító: Amerikai bérgyilkos>
2 390 Ft
Hosszú számolás
borító: Hosszú számolás>
1 990 Ft
Káépület
borító: Káépület>
1 990 Ft
Dante vagyok a pokolból
borító: Dante vagyok a pokolból>
890 Ft
Hőség (e-novella)
borító: Hőség (e-novella)>
990 Ft
Black, black, black
borító: Black, black, black>
1 690 Ft

Hasznos holmik