A vörös sátor

Olvass bele!

„Ha valaki meg akar érteni egy nőt, először is az anyjáról kérdezze. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen négy anyám is volt, és mind másképpen fegyelmezett, tanított és dédelgetett, más-más adottságokat és félelmeket kaptam tőlük.”

Így kezdődik a bibliai időkben játszódó, lélekemelő történet, mely Dína személyes vallomása arról a titkos tudásról, amit nők örökítettek nemzedékről nemzedékre, miközben a férfiak számára tiltott vörös sátorban összegyűltek. Itt mesélték el egymásnak titkaikat holdtöltekor, itt osztották meg egymással az asszonyi tudást születés és halál, szerelem és szex, öröm és fájdalom dolgairól.

Apák öröksége, fiúk viszálykodása, a Kánaánba vezető veszélyes karavánút, rabszolgák és ágyasok, váratlan gyermekáldás és elhazudott esküvő, és persze az igaz szerelem, amiért gyakran nagy árat kellett fizetni.

Anita Diamant időtlen története anyákról és lányaikról immár 28 országban, több mint 3 millió példányban fogyott el, példátlan sikerének köszönhetően nagyszabású tévésorozat készült belőle.

További ajánlatunk

Éjjeli árnyak
borító: Éjjeli árnyak>
2 999 Ft
Bejárónők kézikönyve
borító: Bejárónők kézikönyve>
2 999 Ft
A sötétség ragyogó sugara
borító: A sötétség ragyogó sugara>
3 299 Ft
Halálos bűn
borító: Halálos bűn>
3 000 Ft
A rossz feminista
borító: A rossz feminista>
2 799 Ft
Leláncolt Zuckerman
borító: Leláncolt Zuckerman>
2 590 Ft
Lányom
borító: Lányom>
1 990 Ft
A kurtizán és a törpe
borító: A kurtizán és a törpe>
1 890 Ft

Hasznos holmik