A vörös sátor

Olvass bele!

„Ha valaki meg akar érteni egy nőt, először is az anyjáról kérdezze. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen négy anyám is volt, és mind másképpen fegyelmezett, tanított és dédelgetett, más-más adottságokat és félelmeket kaptam tőlük.”

Így kezdődik a bibliai időkben játszódó, lélekemelő történet, mely Dína személyes vallomása arról a titkos tudásról, amit nők örökítettek nemzedékről nemzedékre, miközben a férfiak számára tiltott vörös sátorban összegyűltek. Itt mesélték el egymásnak titkaikat holdtöltekor, itt osztották meg egymással az asszonyi tudást születés és halál, szerelem és szex, öröm és fájdalom dolgairól.

Apák öröksége, fiúk viszálykodása, a Kánaánba vezető veszélyes karavánút, rabszolgák és ágyasok, váratlan gyermekáldás és elhazudott esküvő, és persze az igaz szerelem, amiért gyakran nagy árat kellett fizetni.

Anita Diamant időtlen története anyákról és lányaikról immár 28 országban, több mint 3 millió példányban fogyott el, példátlan sikerének köszönhetően nagyszabású tévésorozat készült belőle.

További ajánlatunk

Nulla K
borító: Nulla K>
2 290 Ft
Elfogy az idő
borító: Elfogy az idő>
2 499 Ft
Sabbath színháza
borító: Sabbath színháza>
3 290 Ft
Egyetlen gyermek
borító: Egyetlen gyermek>
2 590 Ft
Az alkimista
borító: Az alkimista>
2 490 Ft
Éj anyánk
borító: Éj anyánk>
1 990 Ft
Martin Eden
borító: Martin Eden>
890 Ft
Sisterland
borító: Sisterland>
1 995 Ft

Hasznos holmik