• ISBN:
  ISBN 9789632936840
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  320
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Jézus és a rock and roll

Tanúságtétel és freestyle nekifutás

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789632936840
 • KIADÓ:
  Athenaeum
 • OLDALSZÁM:
  320
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Miért tűnik úgy, mintha a rock and roll legnagyobb hőseinek két szívük lett volna? Elvis, Johnny Cash és társaik a pályájuk elején gospeleket énekeltek, de életvitelükkel később ők maguk definiálták az Istent dicsőítő dalokkal tökéletesen ellentétes rock and rollt mint létformát is. Miért van az, hogy a rock and roll más hősei pedig kifejezetten az ördöggel kívántak cimborálni?
És mit tegyen az a Jézusban hívő ember, aki számára ezek a dalok és előadóik, sőt, a tágan értelmezett popkultúra jelenti a napi szellemi betevőt? Mit gondol rólunk Isten, ha olyan zenét hallgatunk, olyan filmet nézünk és olyan könyvet olvasunk, amelyben erősen jelen van az a bizonyos „.. walk on the wild side”?
A Jézus és a rock and roll egy személyes hangvételű útkereső és útmutató könyv. Elkötelezett, de másokat megérinteni szándékozó, szórakoztatóan komoly vallomás és misszió egyszerre.

„Úgy éreztem, hogy előbb be kell mutatnom az univerzumot, amelyben élek, ahhoz, hogy sokkal jobban érthető legyen minden, ami utána jön. Elő kell vezetni egy gondolkodást, be kell mutatni fogalmakat, amelyekről alapesetben mást gondolunk - mindezt azért, hogy utána érhető legyen minden hivatkozás.” (Horváth Gergely)

További ajánlatunk

Tele a pelus, haver? - Minden, amit tudni akartál a gyereknevelés első két évéről (de sosem merted megkérdezni)
borító: Tele a pelus, haver? - Minden, amit tudni akartál a gyereknevelés első két évéről (de sosem merted megkérdezni)>
2 799 Ft
Kezdeményezz
borító: Kezdeményezz>
2 999 Ft
A Vincenthez vezető út
borító: A Vincenthez vezető út>
2 799 Ft
A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
borító: A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata>
5 599 Ft
A ketrecbe zárt fiú
borító: A ketrecbe zárt fiú>
3 290 Ft
Szülőszelidítés
borító: Szülőszelidítés>
1 500 Ft
Peremvilág
borító: Peremvilág>
1 690 Ft
Úton a fény felé
borító: Úton a fény felé>
1 790 Ft

Hasznos holmik