• ISBN:
  ISBN 9789634331339
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  336
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Egyszeregy

Gábriel-duológia - Első könyv

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634331339
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  336
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Van egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.

Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki. Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis?

Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

További ajánlatunk

A vakrandi
borító: A vakrandi>
3 399 Ft
Hazatérés
borító: Hazatérés>
2 499 Ft
Piciny csodák kávézója
borító: Piciny csodák kávézója>
2 290 Ft
Test
borító: Test>
2 590 Ft
A pártfogó
borító: A pártfogó>
1 990 Ft
A férj prostija
borító: A férj prostija>
2 499 Ft
Örökké, holnapig
borító: Örökké, holnapig>
2 290 Ft
Szabadesés
borító: Szabadesés>
1 490 Ft

Hasznos holmik