• ISBN:
  ISBN 9786155715297
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  310
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Elsuttogom százszor

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715297
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  310
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Éber Zsófi, a harmincas, okos és sikeres műfordító egy nap arra ébred, hogy ki akar szállni a hétköznapok mókuskerekéből. Környezete legnagyobb döbbenetére vidékre költözik, hogy birtokba vegye a nagymamájától örökölt, mesébe illő házat. A titokzatos Nagyi azonban, akiről faluszerte azt suttogták, boszorkány, mást is tartogat unokája számára. Zsófi körül egyre sokasodnak a megmagyarázhatatlan események és a véletlen egybeesések. Mintha a ház – vagy valaki más? – üzenni akarna neki.

Vajon mit jelentenek a különös dátumok a nagypapa fényképének hátoldalán? Mi minden rejtőzhet az ódon, sokrekeszű szekreterben? Kinek a horoszkópját őrizgette féltett kincsként a Nagyi és miért?

Bauer Barbara generációkon átívelő regénye arra keresi a választ, honnan jövünk, és milyen terheket halmoztak ránk felmenőink. Talán nem is tudunk róluk, mégis egy életen át cipeljük őket? Vagy elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megszabaduljunk a kéretlen útravalóktól? Mialatt Zsófit mindinkább magába szippantja nagymamája naplója, melynek lapjain egy időtlen szerelem felemelő és szívszorító története bontakozik ki, saját sorsa is gyökeres fordulatot vesz egy férfi váratlan felbukkanásával. Nagyon úgy fest, hogy Szoboszlai András az igazi – de lehet, hogy egy kicsit még annál is több. Mielőtt közös jövőjük tervezgetésébe vágnának, szembe kell nézniük saját múltjukkal, és kiderül, hogy történetük szálai a felszín alatt szorosabban fonódnak össze, mint azt bármelyikük is gondolta volna…

További ajánlatunk

A Tátra gyermekei
borító: A Tátra gyermekei>
3 099 Ft
Rémtörténetek
borító: Rémtörténetek>
3 299 Ft
Budapesti skizo
borító: Budapesti skizo>
2 799 Ft
Rendszerújra
borító: Rendszerújra>
2 590 Ft
Minotaurus
borító: Minotaurus>
3 590 Ft
Pokoltúra
borító: Pokoltúra>
2 390 Ft
Vissza a fülesbagolyhoz
borító: Vissza a fülesbagolyhoz>
2 390 Ft
Ez egy ilyen csúcs
borító: Ez egy ilyen csúcs>
2 590 Ft

Hasznos holmik