• ISBN:
  ISBN 9786155715389
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  240
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Házasságsirató

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715389
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  240
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Nóra felső középosztálybeli, középkorú nő, fiatalabbra lecserélt feleség, aki valamikor egy jó házasság reményében feladta ígéretes karrierjét. Az egész életét a férje köré építette fel, és csak a válás után szembesül azzal, hogy amíg ő az aranykalitkában üldögélt, a világ körülötte teljesen megváltozott. A férje a cégein keresztül minden pénzüket kimentette a közösből, a lánya Londonba költözik, Nóra teljesen magára marad. Nem kap munkát, és a férfiak is úgy néznek át rajta, mint az ablaküvegen. Igazságtalan harc megvívására kényszerül az idő ellen, hiszen kultúránkban az évek múlásához leértékelődés társul. Az öregedéssel együtt járó elmagányosodás pedig – akár a nátha vagy az influenza – az élet természetes velejárójaként van jelen az életünkben.
A történtek után azonnal új társat kezd keresni, társkereső oldalon regisztrál, ezáltal megalázó helyzetek sokaságának kitéve magát, melyeket a fiatal nőkre vadászó, macsó férfiaktól kell elszenvednie. Talajvesztett és elkeseredett, úgy érzi, minden és mindenki azt sugallja, törődjön bele, hogy vége, és kezdje el a visszaszámlálást. Mígnem egy reggel arra ébred, hogy…

Nóra történetéhez hasonlóak nap mint nap százával keresztezik utunkat, ám az övé azért lehet iránymutató, mert felismeri: az életkor nem az élet egyre meredekebb és egyre síkosabb lejtője, hanem akár a felemelkedés természetes folyamata is lehet. Csupán döntés kérdése, melyik irány érvényesül.

További ajánlatunk

Bánom is én
borító: Bánom is én>
2 999 Ft
Bűbájoskönyv
borító: Bűbájoskönyv>
2 799 Ft
Tartozás
borító: Tartozás>
1 500 Ft
Visszaszököttek
borító: Visszaszököttek>
1 790 Ft
Pokolhegy
borító: Pokolhegy>
1 690 Ft
Gyertek este kilencre
borító: Gyertek este kilencre>
650 Ft
Akvárium
borító: Akvárium>
1 990 Ft
Házibuli az anyalyukban
borító: Házibuli az anyalyukban>
890 Ft

Hasznos holmik