• ISBN:
  ISBN 9786155715365
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Lány igazgyöngyökkel

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155715365
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Márta, a fiatal grafikuslány váratlan küldeményt kap Németországból, és ezzel az élete egy szempillantás alatt a feje tetejére áll. A levél visszarepíti őt a múltba, tíz évvel korábbra, amikor festőnövendékként Drezdába érkezve egyszerre szeretett bele a városba, a királyi kincstár barokk gyöngyfiguráiba, és az egyik nős tanárába. A férfi azóta eltűnt az életéből, most azonban arra kéri, fordítson le neki egy 18. századi, magyar nyelven született útinaplót. A napló lapjain kibontakozó történet nemcsak a gyöngyfigurák alkotójának kilétére derít fényt, hanem arra is, kit ábrázol a titokzatos festmény, amelyet Márta tíz évvel korábban Drezdából hozott magával.

Egy különleges lány alakja ölt testet a szemünk láttára a napló lapjain, aki szembemegy minden szabállyal és kötöttséggel, aki a saját útját járja, ezáltal nemcsak önmagát, hanem az általa szeretett férfit is veszélybe sodorva. Mire a kézirat végére ér, Mártának még egy kérdésre választ kell találnia: létezik-e második esély a szerelemben?

Mörk Leonóra újságíró, szerkesztő, fordító, írásai többek között az Elle-ben és a Nők Lapjában olvashatók. Újságírói élményei nyomán született meg első regénye, Az utolérhetetlen Mr. Yorke, melyet azóta két újabb követett, A Hellinger-Madonna és a Holdfény szonáta. Olyan könyveket szeret írni, amilyeneket olvasni is: több idősíkon játszódó történeteket, amelyek során a múlt és a jelen egymásba játszik, és a hasonlóságok nyomán magunkra ismerünk.

További ajánlatunk

Az egri bikavér
borító: Az egri bikavér>
2 490 Ft
Árvízi napló
borító: Árvízi napló>
2 599 Ft
Kerti szonáta
borító: Kerti szonáta>
2 799 Ft
Túszdráma a fedélzeten
borító: Túszdráma a fedélzeten>
1 790 Ft
Fél szemed világa
borító: Fél szemed világa>
1 790 Ft
A természet kalendáriuma
borító: A természet kalendáriuma>
1 990 Ft
Egy szívsebész naplója
borító: Egy szívsebész naplója>
1 495 Ft
Kisanna Erdőországban
borító: Kisanna Erdőországban>
720 Ft

Hasznos holmik