Véredben szunnyad a hóhér

Áté papnői 3.

Olvass bele!

A férjeiket sorban legyilkoló budai úriasszonyok története napjainkban játszódik, de már korábban elkezdődött. A Naponta fogsz meghalni után olvashattuk az Engem nem lehet elhagyni címűt, vagyis a kétségbeesésbe hajszolt, elüldözött és kisemmizett férfi története után azt is, hogy Até görög istennő bájos papnői hogyan teszik el láb alól egyikük férjét.
A harmadik részben ezek a vérszomjas és találékony hölgyek már meg vannak győződve arról, hogy előttük nincs és nem is lehet akadály. Ezért egy csapással két férjet készülnek temetőbe küldeni...
Mivel ezek a regények egyben krimik is, hát nem illendő elárulni, hogyan végződik a történet. Csak egy dolog biztos: a negyvenes, nagyon szexi, nagyon gazdag semmittevők ravaszsága, a férjek balgasága, és persze a szerző humora folytán ez a történet is ellenállhatatlanul szórakoztató.


Miközben a szó szoros értelmében halálosan komoly, vérre menő játszma folyik a könyv lapjain, az író a mai világunk fonákságait adja a szereplők szájába, fel-felvillantva nyelvi találékonyságát, társadalmi és politikai érzékenységét.

További ajánlatunk

A kisváros titkai
borító: A kisváros titkai>
2 999 Ft
Holttest a könyvtárszobában
borító: Holttest a könyvtárszobában>
1 999 Ft
Merülj alá, ha nem félsz!
borító: Merülj alá, ha nem félsz!>
3 999 Ft
A tizennegyedik gyarmat
borító: A tizennegyedik gyarmat>
2 490 Ft
Ne felejts el
borító: Ne felejts el>
1 990 Ft
Elveszett holnap
borító: Elveszett holnap>
2 490 Ft
Erica szerepében
borító: Erica szerepében>
1 990 Ft
Sheryl nyomoz
borító: Sheryl nyomoz>
490 Ft

Hasznos holmik