A Holland alagút

Olvass bele!

Rafinált nagyhatalmi cselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain, melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokban üldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán.


George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsi rezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, aki évtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne, amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésére hatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosan rájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb a James Bondok őszültek meg közben...

A Németországban élő, de magyar nyelven író William G. Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja: a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.

További ajánlatunk

A lány, akit élve ástak el
borító: A lány, akit élve ástak el>
3 999 Ft
Bilincs mögött
borító: Bilincs mögött>
1 990 Ft
Sorozatgyilkos nyomában
borító: Sorozatgyilkos nyomában>
2 290 Ft
Az Őrszem
borító: Az Őrszem>
2 799 Ft
Miért nem szóltak Evansnek?
borító: Miért nem szóltak Evansnek?>
1 790 Ft
A tűz gyermeke
borító: A tűz gyermeke>
1 990 Ft
A Tű a szénakazalban
borító: A Tű a szénakazalban>
1 990 Ft
Tagadható halál
borító: Tagadható halál>
1 990 Ft

Hasznos holmik