A Holland alagút

Olvass bele!

Rafinált nagyhatalmi cselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain, melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokban üldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán.


George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsi rezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, aki évtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne, amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésére hatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosan rájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb a James Bondok őszültek meg közben...

A Németországban élő, de magyar nyelven író William G. Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja: a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.

További ajánlatunk

Hosszú árnyak
borító: Hosszú árnyak>
3 699 Ft
Rögeszme
borító: Rögeszme>
2 999 Ft
A Szent sziget
borító: A Szent sziget>
1 990 Ft
Krízis
borító: Krízis>
2 790 Ft
Egy marék rozs
borító: Egy marék rozs>
1 790 Ft
Üvegtestek
borító: Üvegtestek>
2 390 Ft
Kezdő bűnözők kézikönyve
borító: Kezdő bűnözők kézikönyve>
490 Ft
Sötét ügylet
borító: Sötét ügylet>
1 990 Ft

Hasznos holmik