A Holland alagút

Olvass bele!

Rafinált nagyhatalmi cselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain, melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokban üldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán.


George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsi rezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, aki évtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne, amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésére hatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosan rájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb a James Bondok őszültek meg közben...

A Németországban élő, de magyar nyelven író William G. Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja: a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.

További ajánlatunk

Aki másnak vermet ás
borító: Aki másnak vermet ás>
3 399 Ft
Istentelen vidék
borító: Istentelen vidék>
3 399 Ft
Megkésett igazság
borító: Megkésett igazság>
2 599 Ft
Hamu
borító: Hamu>
3 199 Ft
Szörnyvidék
borító: Szörnyvidék>
2 280 Ft
Tanger titkai
borító: Tanger titkai>
2 404 Ft
Dédelgetett titkok
borító: Dédelgetett titkok>
2 390 Ft
Az elveszett jelkép
borító: Az elveszett jelkép>
2 990 Ft

Hasznos holmik