A Holland alagút

Olvass bele!

Rafinált nagyhatalmi cselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain, melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokban üldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán.


George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsi rezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, aki évtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne, amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésére hatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosan rájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb a James Bondok őszültek meg közben...

A Németországban élő, de magyar nyelven író William G. Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja: a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.

További ajánlatunk

Vádalku
borító: Vádalku>
4 799 Ft
A budapesti kém
borító: A budapesti kém>
2 599 Ft
Nő a peronon
borító: Nő a peronon>
2 390 Ft
Nyolc nyomozó
borító: Nyolc nyomozó>
2 480 Ft
A Kingfisher Hill-i gyilkosságok
borító: A Kingfisher Hill-i gyilkosságok>
2 299 Ft
Kereszt
borító: Kereszt>
3 499 Ft
Porcelánbaba (novella)
borító: Porcelánbaba (novella)>
690 Ft
Így jár minden politikus bűnöző!
borító: Így jár minden politikus bűnöző!>
1 690 Ft

Hasznos holmik