A pénzváltó

Olvass bele!

Ennek a Moszad-akciónak a hideglelősen valószerű története azzal kezdődik, hogy Herclija gyönyörű strandjára, ahol az ügynökség műveleti osztályának igazgatója éppen házassági évfordulójának megünneplésére készül, sürgős hívás érkezik a miniszterelnöki irodából. Valamit sürgősen tenni kell, mert a palesztin rakéták a legutóbbi támadásból ítélve az izraeli fővároshoz mind közelebbi célpontok elérésére képesek.
Avram Meir a 39 fokos nyárban nem térhet vissza családjához, még aznap éjszaka hozzá kell fognia egy különleges osztag megszervezéséhez. A feladat: megakadályozni a Hamász soronlévő rakétaüzletének lebonyolítását. A különítménynek ezúttal a szervezet főpénztárnokát kell levadásznia, olyan személyt, aki évtizedek óta képes volt láthatatlan maradni.

A zöld pecsét William G. Winkler regényeinek címlapján jelképes emlékeztető az olvasó számára: a szerző minden könyve a világunkat felügyelő titkos vagy nem is annyira titkos szervezetek háborújáról szól. Mindenre elszánt terrorszervezetekről és bűnszövetkezetekről, és az ellenük felsorakozó titkosszolgálatokról. Terroristák, bérgyilkosok és merénylők az egyik oldalon, ügynökök, kémek, titkosszolgák a másikon. Állandó viaskodásuk többnyire úgy nyomja rá bélyegét az átlagember életére, hogy nem is tud róla. És még ha sokszor nemes célért harcolnak is, ők a modern világ igazi vámpírjai.

További ajánlatunk

Bűntény az internátusban
borító: Bűntény az internátusban>
3 499 Ft
Éjféltájt
borító: Éjféltájt>
2 499 Ft
Halállista
borító: Halállista>
2 999 Ft
Gyilkosság a cselédfertályban
borító: Gyilkosság a cselédfertályban>
1 990 Ft
Chimneys titka
borító: Chimneys titka>
1 790 Ft
A hosszú menetelés
borító: A hosszú menetelés>
2 617 Ft
Vértestvérek
borító: Vértestvérek>
1 980 Ft
Az utolsó játszma
borító: Az utolsó játszma>
890 Ft

Hasznos holmik