• ISBN:
  ISBN 9789634332213
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  296 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Halló, itt a Mennyország!

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634332213
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  296 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kaphatunk-e garancialevelet életünk útelágazásainál, ami biztosítja, hogy helyes irányba indultunk? Egyedül rajtunk múlik, merre kanyarog a sorsunk, vagy olykor úgy érezzük, nem mindent mi irányítunk?

Gyanútlanul üldögél Benjámin, a pláza alkalmazottja a háztartásigép-részlegen. Megszokott rutinnal fogadja a reklamáló vásárlók hívásait, bélyegzi a jótállásokat. Ennél már nem is lehetne szürkébb az élete, gondolja - egészen addig, míg egy különös idegen be nem kapcsolódik a vonalba. Aki a telefonáló vevők múltjának minden apró részletét ismeri, és tudja, a jövőjükben is kérdőjelek bukkannak fel. Benjámin helyett most ő küld garanciapecséteket, néhány rejtélyes szó kíséretében.
Hogyan változik ezután az újszülöttként elhagyott Flóri viszonya édesanyjához, miként békélnek meg az öregedéssel az idősotthon lakói? Mi hoz fordulatot a hentespult mögött álló Zsoltnak, hogy a vegán életet válassza, és többé rá se nézzen a húsokra, miközben arra is ráébred, hogy korábbi szerelmét nem tudta lélekben elengedni? Eligazodik-e az autista élő Robi az egészségesek világában?

Benjámin sem marad válaszok nélkül. Megtalálja a lányt, aki mellett igazán önmaga lehet, félénk srác helyett nyíltszívű társ. Boldog is lehetne - ám közbeszól az elmúlás árnya. Ő vajon kap-e erőt a furcsa idegentől a telefonban, aki lehet Isten, vagy gondolhatja másnak? Szeretné tagadni, szeretné hinni, de a bizonyosság talán nem is odafönn van, hanem egészen közel.

További ajánlatunk

Barbara - A végzet (1. kötet)
borító: Barbara - A végzet (1. kötet)>
4 299 Ft
A Zsolnay
borító: A Zsolnay>
2 660 Ft
Valami népi
borító: Valami népi>
2 799 Ft
Noé bandája 
borító: Noé bandája >
2 999 Ft
Anikomment
borító: Anikomment>
1 290 Ft
Lökhajtásos katica
borító: Lökhajtásos katica>
990 Ft
Az emlékezés tava
borító: Az emlékezés tava>
650 Ft
Érzékbéklyók
borító: Érzékbéklyók>
790 Ft

Hasznos holmik