• ISBN:
  ISBN 9789634332213
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  296 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Halló, itt a Mennyország!

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634332213
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  296 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kaphatunk-e garancialevelet életünk útelágazásainál, ami biztosítja, hogy helyes irányba indultunk? Egyedül rajtunk múlik, merre kanyarog a sorsunk, vagy olykor úgy érezzük, nem mindent mi irányítunk?

Gyanútlanul üldögél Benjámin, a pláza alkalmazottja a háztartásigép-részlegen. Megszokott rutinnal fogadja a reklamáló vásárlók hívásait, bélyegzi a jótállásokat. Ennél már nem is lehetne szürkébb az élete, gondolja - egészen addig, míg egy különös idegen be nem kapcsolódik a vonalba. Aki a telefonáló vevők múltjának minden apró részletét ismeri, és tudja, a jövőjükben is kérdőjelek bukkannak fel. Benjámin helyett most ő küld garanciapecséteket, néhány rejtélyes szó kíséretében.
Hogyan változik ezután az újszülöttként elhagyott Flóri viszonya édesanyjához, miként békélnek meg az öregedéssel az idősotthon lakói? Mi hoz fordulatot a hentespult mögött álló Zsoltnak, hogy a vegán életet válassza, és többé rá se nézzen a húsokra, miközben arra is ráébred, hogy korábbi szerelmét nem tudta lélekben elengedni? Eligazodik-e az autista élő Robi az egészségesek világában?

Benjámin sem marad válaszok nélkül. Megtalálja a lányt, aki mellett igazán önmaga lehet, félénk srác helyett nyíltszívű társ. Boldog is lehetne - ám közbeszól az elmúlás árnya. Ő vajon kap-e erőt a furcsa idegentől a telefonban, aki lehet Isten, vagy gondolhatja másnak? Szeretné tagadni, szeretné hinni, de a bizonyosság talán nem is odafönn van, hanem egészen közel.

További ajánlatunk

A bolondajtó / Violin
borító: A bolondajtó / Violin>
1 800 Ft
Ikrek hava
borító: Ikrek hava>
1 999 Ft
Soha
borító: Soha>
2 144 Ft
Porlik, mint a szikla 
borító: Porlik, mint a szikla >
2 490 Ft
A tenyérjós
borító: A tenyérjós>
2 799 Ft
Megelőzni a jövőt
borító: Megelőzni a jövőt>
1 790 Ft
Rendrakás
borító: Rendrakás>
1 690 Ft
Szökés
borító: Szökés>
1 000 Ft

Hasznos holmik