• ISBN:
  ISBN 9789634332213
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  296 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Halló, itt a Mennyország!

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634332213
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  296 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kaphatunk-e garancialevelet életünk útelágazásainál, ami biztosítja, hogy helyes irányba indultunk? Egyedül rajtunk múlik, merre kanyarog a sorsunk, vagy olykor úgy érezzük, nem mindent mi irányítunk?

Gyanútlanul üldögél Benjámin, a pláza alkalmazottja a háztartásigép-részlegen. Megszokott rutinnal fogadja a reklamáló vásárlók hívásait, bélyegzi a jótállásokat. Ennél már nem is lehetne szürkébb az élete, gondolja - egészen addig, míg egy különös idegen be nem kapcsolódik a vonalba. Aki a telefonáló vevők múltjának minden apró részletét ismeri, és tudja, a jövőjükben is kérdőjelek bukkannak fel. Benjámin helyett most ő küld garanciapecséteket, néhány rejtélyes szó kíséretében.
Hogyan változik ezután az újszülöttként elhagyott Flóri viszonya édesanyjához, miként békélnek meg az öregedéssel az idősotthon lakói? Mi hoz fordulatot a hentespult mögött álló Zsoltnak, hogy a vegán életet válassza, és többé rá se nézzen a húsokra, miközben arra is ráébred, hogy korábbi szerelmét nem tudta lélekben elengedni? Eligazodik-e az autista élő Robi az egészségesek világában?

Benjámin sem marad válaszok nélkül. Megtalálja a lányt, aki mellett igazán önmaga lehet, félénk srác helyett nyíltszívű társ. Boldog is lehetne - ám közbeszól az elmúlás árnya. Ő vajon kap-e erőt a furcsa idegentől a telefonban, aki lehet Isten, vagy gondolhatja másnak? Szeretné tagadni, szeretné hinni, de a bizonyosság talán nem is odafönn van, hanem egészen közel.

További ajánlatunk

Nincstelenek
borító: Nincstelenek>
2 299 Ft
Egy pesti leány története
borító: Egy pesti leány története>
1 799 Ft
Babik
borító: Babik>
2 299 Ft
Vera
borító: Vera>
2 599 Ft
Egy ács nevelt fiának lenni
borító: Egy ács nevelt fiának lenni>
1 990 Ft
A leggazdagabb árva
borító: A leggazdagabb árva>
3 490 Ft
Más bolygó
borító: Más bolygó>
2 790 Ft
Házibuli az anyalyukban
borító: Házibuli az anyalyukban>
890 Ft

Hasznos holmik