Több titoknyi távolság

Álnok érdek sorozat

Olvass bele!

Egy nyomozó elköltözik, egy fiú megnémul, rábukkannak egy ügynök holttestére, egy bűnöző nagycsaládra vágyik. És mit tesz Hallie? Élete legveszélyesebb kalandjába kezd.

„Kisiklottam a tragacsból, erősen bevágtam az ajtaját. Alig tűntek el a következő kanyar-ban, mellettem termett Lastmann kocsija. Örültem volna, ha Lastmann elöl utazik, de sajnálatomra a kapitány a hátsó ülésre vette be magát. Mellé ültem.
‒ Egész sokáig odavolt ‒ esett nekem, amint magamra csuktam az ajtót. ‒ Hadd halljam, sikeres volt a kalandja? ‒ kacsintott rám.
‒ Az őrsön elmondom, ami önökre tartozik ‒ mondtam nyugalmat erőltetve magamra. Lastmann, arcán kaján vigyorral, nyomult tovább:
‒ Minden részletről tudnom kell.
‒ Hát persze ‒ hagytam rá. Tekintete lejjebb siklott az elmaszatolt sminkemről, végigvándorolt gyűrött blúzomon és az elasztánnak köszönhetően makulátlanul feszes szoknyámon, amin a rend kedvéért imitt-amott azért éktelenkedett néhány folt. Amikor kiszúrta a kötélnyomokat a csuklómon és a combomon elkenődött vércsíkot, a döbbenettől szólni sem tudott. A beállt csendben végre békésen hátradőlhettem. Bambán bámultam a mellettem elsuhanó házakat."

További ajánlatunk

Az ítélet: csábítás
borító: Az ítélet: csábítás>
3 999 Ft
His Package - Megkapnám
borító: His Package - Megkapnám>
3 499 Ft
Zöld út a szerelemhez
borító: Zöld út a szerelemhez>
2 399 Ft
Bábok tánca
borító: Bábok tánca>
3 499 Ft
Receptek újrakezdéshez
borító: Receptek újrakezdéshez>
2 590 Ft
Szerelem postafordultával
borító: Szerelem postafordultával>
1 990 Ft
Botrány tavasszal
borító: Botrány tavasszal>
1 990 Ft
Maradj velem, angyal
borító: Maradj velem, angyal>
2 290 Ft

Hasznos holmik