Több titoknyi távolság

Álnok érdek sorozat

Olvass bele!

Egy nyomozó elköltözik, egy fiú megnémul, rábukkannak egy ügynök holttestére, egy bűnöző nagycsaládra vágyik. És mit tesz Hallie? Élete legveszélyesebb kalandjába kezd.

„Kisiklottam a tragacsból, erősen bevágtam az ajtaját. Alig tűntek el a következő kanyar-ban, mellettem termett Lastmann kocsija. Örültem volna, ha Lastmann elöl utazik, de sajnálatomra a kapitány a hátsó ülésre vette be magát. Mellé ültem.
‒ Egész sokáig odavolt ‒ esett nekem, amint magamra csuktam az ajtót. ‒ Hadd halljam, sikeres volt a kalandja? ‒ kacsintott rám.
‒ Az őrsön elmondom, ami önökre tartozik ‒ mondtam nyugalmat erőltetve magamra. Lastmann, arcán kaján vigyorral, nyomult tovább:
‒ Minden részletről tudnom kell.
‒ Hát persze ‒ hagytam rá. Tekintete lejjebb siklott az elmaszatolt sminkemről, végigvándorolt gyűrött blúzomon és az elasztánnak köszönhetően makulátlanul feszes szoknyámon, amin a rend kedvéért imitt-amott azért éktelenkedett néhány folt. Amikor kiszúrta a kötélnyomokat a csuklómon és a combomon elkenődött vércsíkot, a döbbenettől szólni sem tudott. A beállt csendben végre békésen hátradőlhettem. Bambán bámultam a mellettem elsuhanó házakat."

További ajánlatunk

Szenvedélyes tárgyalás
borító: Szenvedélyes tárgyalás>
3 999 Ft
Azelőtt és ismét
borító: Azelőtt és ismét>
1 990 Ft
A játékmesternő
borító: A játékmesternő>
1 890 Ft
Édes lázadás
borító: Édes lázadás>
3 499 Ft
Mielőtt elbukunk
borító: Mielőtt elbukunk>
2 390 Ft
Coco Chanel és a szerelem illata
borító: Coco Chanel és a szerelem illata>
2 390 Ft
Vágy és szerelem
borító: Vágy és szerelem>
3 499 Ft
Rád kattanva 5. - Hard Love
borító: Rád kattanva 5. - Hard Love>
2 390 Ft

Hasznos holmik