Több titoknyi távolság

Álnok érdek sorozat

Olvass bele!

Egy nyomozó elköltözik, egy fiú megnémul, rábukkannak egy ügynök holttestére, egy bűnöző nagycsaládra vágyik. És mit tesz Hallie? Élete legveszélyesebb kalandjába kezd.

„Kisiklottam a tragacsból, erősen bevágtam az ajtaját. Alig tűntek el a következő kanyar-ban, mellettem termett Lastmann kocsija. Örültem volna, ha Lastmann elöl utazik, de sajnálatomra a kapitány a hátsó ülésre vette be magát. Mellé ültem.
‒ Egész sokáig odavolt ‒ esett nekem, amint magamra csuktam az ajtót. ‒ Hadd halljam, sikeres volt a kalandja? ‒ kacsintott rám.
‒ Az őrsön elmondom, ami önökre tartozik ‒ mondtam nyugalmat erőltetve magamra. Lastmann, arcán kaján vigyorral, nyomult tovább:
‒ Minden részletről tudnom kell.
‒ Hát persze ‒ hagytam rá. Tekintete lejjebb siklott az elmaszatolt sminkemről, végigvándorolt gyűrött blúzomon és az elasztánnak köszönhetően makulátlanul feszes szoknyámon, amin a rend kedvéért imitt-amott azért éktelenkedett néhány folt. Amikor kiszúrta a kötélnyomokat a csuklómon és a combomon elkenődött vércsíkot, a döbbenettől szólni sem tudott. A beállt csendben végre békésen hátradőlhettem. Bambán bámultam a mellettem elsuhanó házakat."

További ajánlatunk

Marilyn Monroe és Hollywood csillagai
borító: Marilyn Monroe és Hollywood csillagai>
3 190 Ft
Az utolsó facér milliárdos
borító: Az utolsó facér milliárdos>
2 890 Ft
Antónia eltűnt
borító: Antónia eltűnt>
1 890 Ft
Az utolsó könyvtár
borító: Az utolsó könyvtár>
2 699 Ft
Szárnyaszegett pillangók 3.
borító: Szárnyaszegett pillangók 3.>
1 399 Ft
Felhasadó sebek
borító: Felhasadó sebek>
990 Ft
Szép szavak
borító: Szép szavak>
1 690 Ft
Grey
borító: Grey>
2 590 Ft

Hasznos holmik