Több titoknyi távolság

Álnok érdek sorozat

Olvass bele!

Egy nyomozó elköltözik, egy fiú megnémul, rábukkannak egy ügynök holttestére, egy bűnöző nagycsaládra vágyik. És mit tesz Hallie? Élete legveszélyesebb kalandjába kezd.

„Kisiklottam a tragacsból, erősen bevágtam az ajtaját. Alig tűntek el a következő kanyar-ban, mellettem termett Lastmann kocsija. Örültem volna, ha Lastmann elöl utazik, de sajnálatomra a kapitány a hátsó ülésre vette be magát. Mellé ültem.
‒ Egész sokáig odavolt ‒ esett nekem, amint magamra csuktam az ajtót. ‒ Hadd halljam, sikeres volt a kalandja? ‒ kacsintott rám.
‒ Az őrsön elmondom, ami önökre tartozik ‒ mondtam nyugalmat erőltetve magamra. Lastmann, arcán kaján vigyorral, nyomult tovább:
‒ Minden részletről tudnom kell.
‒ Hát persze ‒ hagytam rá. Tekintete lejjebb siklott az elmaszatolt sminkemről, végigvándorolt gyűrött blúzomon és az elasztánnak köszönhetően makulátlanul feszes szoknyámon, amin a rend kedvéért imitt-amott azért éktelenkedett néhány folt. Amikor kiszúrta a kötélnyomokat a csuklómon és a combomon elkenődött vércsíkot, a döbbenettől szólni sem tudott. A beállt csendben végre békésen hátradőlhettem. Bambán bámultam a mellettem elsuhanó házakat."

További ajánlatunk

Bepalizva
borító: Bepalizva>
3 299 Ft
Szemfényvesztés
borító: Szemfényvesztés>
3 499 Ft
Maradj közel
borító: Maradj közel>
3 499 Ft
Édes holnap
borító: Édes holnap>
2 390 Ft
Déli menyegző
borító: Déli menyegző>
2 290 Ft
Többek által
borító: Többek által>
1 799 Ft
Az örökös
borító: Az örökös>
1 690 Ft
A Vipera
borító: A Vipera>
1 990 Ft

Hasznos holmik