• FORDÍTOTTA:
  Sepsi László
 • ISBN:
  ISBN 9789634371786
 • KIADÓ:
  Kolibri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  576 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Az Őrző hajnala

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Sepsi László
 • ISBN:
  ISBN 9789634371786
 • KIADÓ:
  Kolibri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  576 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Füko vagyok. Az Őrző. Engem választottak ki a feladatra, hogy megvédjem a valóságot, amit ismerünk és az Álmot, amiről elfeledkeztünk - mindazt, amit a Rémálmok Ura elpusztítani készül.

A látszólag csendes andalúz kisváros megdöbbentő titkot rejt. Olyan titkot, amely alapjaiban rengetheti meg az általunk ismert világot. Az emberek mégsem sejtik, milyen szörnyű végzet leselkedik rájuk. Egyedül Füko, a patterdale terrier tudja, mi közeleg, de azt még ő sem látja előre, mit tartogat számára a sors. Fogadott családja, társa és az emberiség sorsa múlik azon, képes lesz-e felkészülni az Őrző szerepére, hogy megvédje mindazt, ami fontos.

"Füko szíve dübörgött, akár a Taiko-dobok, és átfutott az agyán, vajon meghallhatja vagy észreveheti-e valaki. A félelem feljebb kúszott a gyomrából, de ez az érzés semmiség volt ahhoz a rémülethez képest, amely akkor öntötte el a szívét, amikor meghallotta az álmából ismert hangot.
- Erasmus! - recsegte a hang.
Túlságosan megbabonázta a látvány ahhoz, hogy sarkon forduljon, és elmeneküljön. Mancsát szilárdan a talajnak vetve egy helyben maradt, és rájött, hogy a disszonáns hang bénította meg."

Kaponay Réka valóra váltotta mindazt, amiről a vele egykorúak álmodni is alig mernek: a magyar származású ausztrál lány szüleivel és ikertestvérével 2012 óta járja a világot, 16 éves korára 6 kontinens több mint 35 országában járt. Élményei hatására írta meg első regényét, amellyel arra szeretné bátorítani a fiatalokat, hogy merjenek kilépni a megszokásokból, és valósítsák meg álmaikat.

Az Őrző hajnala először angol nyelven jelent meg 2016 tavaszán, azóta viszi e különleges történet hírét a nagyvilágban. A regénynek már világszerte számos rajongója van, most pedig végre a magyar olvasók is megismerhetik a különleges történetet, és hihetetlenül fiatal, világlátott szerzőjét.

További ajánlatunk

Sherlock, Lupin és én
borító: Sherlock, Lupin és én>
2 799 Ft
A csókfülke, A parti ház
borító: A csókfülke, A parti ház>
2 799 Ft
Rácsok
borító: Rácsok>
1 990 Ft
Állítsátok meg Ivyt!
borító: Állítsátok meg Ivyt!>
1 590 Ft
Kösz, hogy...
borító: Kösz, hogy...>
1 990 Ft
Soha, soha
borító: Soha, soha>
1 790 Ft
Édes vakáció
borító: Édes vakáció>
1 690 Ft
Marci öröksége
borító: Marci öröksége>
1 290 Ft

Hasznos holmik