• ISBN:
  ISBN 9786155692376
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  597 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Az Arab fia

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692376
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  597 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Khalid al-Szudairi húgával együtt végérvényesen felnőtté válik, új élete küszöbén áll. Nehezen szakad el a biztonságot nyújtó családjától, de azt is érzi, ha bizonyítani akar, akkor valóra kell váltania álmait. Olyan terveket, amelyekhez valószínűleg apjának is lesz pár keresetlen szava…

Közeli családtagjai folyamatos nyomás alatt tarják, hiszen már mindenki az unokatestvérével megkötendő menyegzőre készül. Esélye sincs kihátrálni, hiszen elkövette a legnagyobb bűnt, amit nővel szemben elkövethet. Vagy házasodik, vagy halálba küldi a lányt.
Vajon miként lesz képes összeegyeztetni a vágyait, álmait a saját családja és hazája korlátaival? Sikerül Annát, az oly féltve őrzött testvért elengednie? Mi vár rá az elzárt világon kívül? És a legfontosabb: Mi van, ha csak úgy elsuhan az ember szeme előtt a szerelem maga? Utána fordul, hogy megszerezze, vagy behunyva szemeit, lemondva a felemelő érzésről, kitart a tervei mellett?

Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Az Arab-sorozat utolsó, befejező kötete, melyben a sokak által megszeretett Szudairi család elbúcsúzik, ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

További ajánlatunk

A vikomt, aki engem szeretett
borító: A vikomt, aki engem szeretett>
2 390 Ft
Isten veled, Tiszavirág!
borító: Isten veled, Tiszavirág!>
1 790 Ft
Összetörted a szívemet, majd...
borító: Összetörted a szívemet, majd...>
3 499 Ft
Elvakult szerető
borító: Elvakult szerető>
690 Ft
Coco Chanel és a szerelem illata
borító: Coco Chanel és a szerelem illata>
2 390 Ft
Egy év Rómában
borító: Egy év Rómában>
3 499 Ft
A korona
borító: A korona>
1 990 Ft
Nyomomban az életem
borító: Nyomomban az életem>
2 390 Ft

Hasznos holmik