• ISBN:
    ISBN 9786155692864
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    603 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2017

Ügynök tűsarkúban

Olvass bele!
  • ISBN:
    ISBN 9786155692864
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    603 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2017

Lili Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét.
A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.
Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól? Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.

További ajánlatunk

Az ártatlanság vámszedői
borító: Az ártatlanság vámszedői>
3 999 Ft
A szív sötétje
borító: A szív sötétje>
2 599 Ft
A fekete szemű szőke
borító: A fekete szemű szőke>
1 990 Ft
A hiányzók
borító: A hiányzók>
2 590 Ft
Sister sister
borító: Sister sister>
1 999 Ft
Kairói gyilkosságok
borító: Kairói gyilkosságok>
890 Ft
Wayward Pines
borító: Wayward Pines>
1 980 Ft
Szomszédom a halál
borító: Szomszédom a halál>
1 690 Ft

Hasznos holmik