• ISBN:
  ISBN 9786155692987
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  347 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Határtalanok

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692987
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  347 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Ha az életed a tét, menekülsz vagy harcolsz?
Csatai Csaba, a másodosztályú gengszter évek óta a hírhedt Bobrov család szolgálatában tevékenykedik a budapesti éjszakában. Csaba elkövette élete legnagyobb hibáját: titkosnak szánt románcba keveredett főnöke lányával. Ezért a keményebb időket is megélt egykori maffiózó nagyágyú, az öreg Bobrov Csabáért küldi embereit, aki gyorsan főnöke gyóntatószékében találja magát Tádé nevű barátjával együtt. Az ügy hamar váratlan fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy mégsem a légyott miatt akarják elszámoltatni. Vajon hogy kerül a képbe Pacal, az autónepper, Kugli, a kalugai pofozógép, és Alaa, az illegális bevándorló? És mi köze mindehhez Csabának és Bobrovnak?
Számtalan kihívás során az élet különös lapokat oszt főhősünknek, aki belekeveredik az embercsempészetbe. Mindenki kifordul magából és leveti az álarcát. Csaba ráébred, hogy mindenki másért akar bejutni Európába. Van, aki a megélhetésért; van, aki el akar pusztítani mindent; és van, aki a családja után jött. Hamar világos lesz számára, hogy Magyarország Európa kapuja és a terroristák már köztünk járnak. A kérdés az, hogy időben felismerjük-e őket és meg lehet-e akadályozni Budapestről egy németországi merényletet.

Csabai Márk, a gyorsan kultuszkönyvekké vált „budapesti csibész” sorozat és a nagy sikert aratott Hatlövetű című regény szerzője újra egy lebilincselő izgalmakkal teli, ízig-vérig életszagú, a tőle megszokott szarkazmussal tarkított történetet hozott olvasói számára.

További ajánlatunk

Élve vagy holtan
borító: Élve vagy holtan>
3 499 Ft
A Szürke Ember
borító: A Szürke Ember>
3 680 Ft
Inkább a halál
borító: Inkább a halál>
2 999 Ft
A varsói protokoll
borító: A varsói protokoll>
2 990 Ft
Kapzsiság
borító: Kapzsiság>
2 590 Ft
Vétkesek
borító: Vétkesek>
1 990 Ft
A hosszú menetelés
borító: A hosszú menetelés>
2 617 Ft
Bosszúvágy
borító: Bosszúvágy>
2 290 Ft

Hasznos holmik