• ISBN:
  ISBN 9786155692987
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  347 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Határtalanok

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692987
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  347 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Ha az életed a tét, menekülsz vagy harcolsz?
Csatai Csaba, a másodosztályú gengszter évek óta a hírhedt Bobrov család szolgálatában tevékenykedik a budapesti éjszakában. Csaba elkövette élete legnagyobb hibáját: titkosnak szánt románcba keveredett főnöke lányával. Ezért a keményebb időket is megélt egykori maffiózó nagyágyú, az öreg Bobrov Csabáért küldi embereit, aki gyorsan főnöke gyóntatószékében találja magát Tádé nevű barátjával együtt. Az ügy hamar váratlan fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy mégsem a légyott miatt akarják elszámoltatni. Vajon hogy kerül a képbe Pacal, az autónepper, Kugli, a kalugai pofozógép, és Alaa, az illegális bevándorló? És mi köze mindehhez Csabának és Bobrovnak?
Számtalan kihívás során az élet különös lapokat oszt főhősünknek, aki belekeveredik az embercsempészetbe. Mindenki kifordul magából és leveti az álarcát. Csaba ráébred, hogy mindenki másért akar bejutni Európába. Van, aki a megélhetésért; van, aki el akar pusztítani mindent; és van, aki a családja után jött. Hamar világos lesz számára, hogy Magyarország Európa kapuja és a terroristák már köztünk járnak. A kérdés az, hogy időben felismerjük-e őket és meg lehet-e akadályozni Budapestről egy németországi merényletet.

Csabai Márk, a gyorsan kultuszkönyvekké vált „budapesti csibész” sorozat és a nagy sikert aratott Hatlövetű című regény szerzője újra egy lebilincselő izgalmakkal teli, ízig-vérig életszagú, a tőle megszokott szarkazmussal tarkított történetet hozott olvasói számára.

További ajánlatunk

Nem zörög a haraszt
borító: Nem zörög a haraszt>
1 999 Ft
Véres Balaton
borító: Véres Balaton>
2 399 Ft
Az utolsó tárgyalás
borító: Az utolsó tárgyalás>
2 999 Ft
Végső fázis
borító: Végső fázis>
2 790 Ft
Terror
borító: Terror>
3 980 Ft
Ügynök tűsarkúban
borító: Ügynök tűsarkúban>
1 999 Ft
A selyemhernyó
borító: A selyemhernyó>
2 490 Ft
Balkáni árnyak
borító: Balkáni árnyak>
1 990 Ft

Hasznos holmik